Over Landal De Koornmolen

Lees alles over dit vakantiepark in Zuid-Holland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal De Koornmolen. Landal De Koornmolen is een vakantiepark in Zuid-Holland en is te vinden in de plaats Zevenhuizen.

Impressie van Landal De Koornmolen in Zevenhuizen, Zuid-Holland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Zevenhuizen.

Informatie over Landal De Koornmolen

Landal De Koornmolen in Zevenhuizen – Zuid-Holland – is een bungalowpark midden in het Groene Hart van Zuid-Holland. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis om deze veelzijdige provincie te ontdekken en heeft voor iedereen wel iets te bieden.

Vlak bij het park vind je de Rottemeren en de Zevenhuizerplas waar je kan genieten van water en strandjes. Als je liever de rust en natuur opzoekt is dat ook mogelijk in de directe omgeving. Het gebied leent zich uitstekend voor lange wandel- en fietstochten.

Van alles te doen rondom Landal De Koornmolen

Behalve water, natuur en rust heeft de regio nog veel meer te bieden. Een groot aantal leuke steden is goed bereikbaar vanaf het park. Zo kan je o.a. een bezoekje brengen aan plaatsen als Gouda, Leiden en Den Haag. Combineer een dagje cultuur met winkelen en sluit af op een terrasje.

Ook voor kinderen is er in de omgeving van alles te doen. Diergaarde Blijdorp, Madurodam in Den Haag en familiepark Drievliet zijn allemaal prima te bereiken. Je ziet dat Landal De Koornmolen voor iedereen wel iets te bieden heeft, jong of oud.

Vrijstaande bungalows in de polder

Op vakantiepark Landal De Koornmolen vind je vrijstaande bungalows voor 4 en 6 personen. Alle bungalows beschikken over een vaatwasser, een apart toilet en een terras met tuinmeubilair. Voor gezinnen met kinderen zijn er speciale kinderbungalows te boeken.

Lijkt Landal De Koornmolen je wat? Lees dan snel meer over alle faciliteiten op het park, uitstapjes in de omgeving en de verschillende soorten bungalows. Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct boeken. Kies ook eens voor een vakantie in Zuid-Holland en ontdek de provincie vanuit dit vakantiepark.

Landal De Koornmolen boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Koornmolen boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Koornmolen in Zevenhuizen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Koornmolen
Tweemanspolder 6a
2761 ED Zevenhuizen

Bekijk hier de ligging van Landal De Koornmolen.