Over Park Waterbos

Lees alles over dit vakantiepark in Zuid-Holland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Park Waterbos. Park Waterbos is een vakantiepark in Zuid-Holland en is te vinden in de plaats Rockanje.

Impressie van Park Waterbos in Rockanje, Zuid-Holland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Rockanje.

Informatie over Park Waterbos

Molecaten Park Waterbos in Rockanje – Zuid-Holland – is een kindvriendelijk vakantiepark dat op Voorne-Putten is te vinden. Dit leuke familiepark is prachtig gelegen bij de Voornse Duinen en dus erg in trek bij liefhebbers van rust en natuur.

Maar ook strandliefhebbers en zonaanbidders zijn natuurlijk van harte welkom op Park Waterbos. Het strand van de Noordzee ligt op loopafstand van het vakantiepark waardoor jong en oud kunnen genieten van een onvergetelijke strandvakantie.

Faciliteiten op Park Waterbos

Op Molecaten Park Waterbos vind je faciliteiten voor alle leeftijden. Op het park vind je o.a. een verwarmd openlucht zwembad met een kinderbad en zomerterras. Als de zee te koud is kan je dus ook op het park een heerlijke duik nemen. Natuurlijk zijn er ook verschillende speeltuintjes op het vakantiepark te vinden.

Voor een hapje en drankje kan je terecht bij het gezellige strandpaviljoen op het park. Of je haalt een lekkere snack bij de snackbar en eet deze lekker op bij je eigen accommodatie. In het hoogseizoen wordt er bovendien een leuk animatie- en recreatieprogramma op het park georganiseerd.

In de omgeving van Park Waterbos

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Park Waterbos is er van alles te beleven. Je kan uren wandelen en fietsen door de mooie natuur of over het strand. Het unieke duingebied de Voornse Duinen is zeker een bezoekje waard en ook het Quakjeswater is een aanrader.

Voor kinderen is een bezoekje aan een van de verschillende dierentuinen in de omgeving van het park altijd leuk. Ook leuke plaatsen en steden zijn goed bereikbaar vanaf het vakantiepark. Je ziet het, je kan kiezen uit een groot aantal uitstapjes romdom Park Waterbos.

Huurcaravans, chalets en ingerichte tenten

Op Molecaten Park Waterbos kan je verblijven op de camping of kiezen voor een van de ingerichte accommodaties voor 4 tot 6 personen. Op het terrein vind je leuke huurcaravans, chalets en ingerichte tenten waar je heerlijk kan overnachten.

In iedere accommodatie vind je natuurlijk alle voorzieningen voor een zorgeloze vakantie. Zo zijn ze allemaal voorzien van een badkamer, een compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Park Waterbos is een huisdiervrij vakantiepark dus huisdieren zijn niet welkom in de accommodaties.

Vakantie op Park Waterbos

Lijkt een vakantie op Park Waterbos je wel wat? Lees dan verder en kom alles te weten over de faciliteiten op het park, de soorten accommodaties en de omgeving. We hebben alle informatie al voor je verzameld en voor je op een rijtje gezet, wel zo makkelijk.

Heb je een geschikte accommodatie gevonden op het park dan kan je deze direct online boeken bij Molecaten, de aanbieder van Park Waterbos. We weten zeker dat jong en oud zullen genieten van een heerlijke tijd vol strand, zee en natuur op dit leuke vakantiepark in Zuid-Holland.

Park Waterbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Waterbos boeken? Ga dan naar de website van Molecaten en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Park Waterbos in Rockanje.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Park Waterbos
Duinrand 11
3235 CC Rockanje

Bekijk hier de ligging van Park Waterbos.