Omgeving van Park Rondeweibos

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Zuid-Holland

Als je op vakantie gaat naar Zuid-Holland wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Park Rondeweibos in Rockanje, Zuid-Holland

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Park Rondeweibos in Rockanje. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Zuid-Holland altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Park Rondeweibos

In de omgeving van Molecaten Park Rondeweibos is er van alles te beleven voor jong en oud. In het overzicht hieronder vind je slechts een aantal van de vele mogelijkheden. Kijk hier voor de exacte ligging van Park Rondeweibos in Rockanje.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

 • Diergaarde Blijdorp - 26 km van het park
  Bekijk een groot aantal bijzondere dieren in deze mooie dierentuin.

 • Faunapark Flakkee - 16 km van het park
  In dit mooi aangelegde park van 2,5 hectare vind je een ruime variëteit aan flora en fauna. Voor kinderen is er o.a. een speeltuin en een midgetgolfbaan te vinden.

 • Geitenboerderij De Mèkkerstee - 11 km van het park
  Bezoek deze geitenboerderij met maar liefst 300 geiten. Loop tussen de geiten en ontdek de ambachtelijke ijsmakerij en kaasboerderij. Leuk voor jong én oud!

 • Kinderspeelparadijs ‘t Geuzenpaleis - 10 km van het park
  Uren overdekt speelplezier voor kinderen van alle leeftijden in dit leuke speelparadijs dat gelegen in een prachtig natuurgebied langs de Brielse Maas.

Activiteiten en bezienswaardigheden

 • Deltapark Neeltje Jans - 37 km van het park
  Het Deltapark ligt midden op zee en staat garant voor een leuke dag vol zeedieren en spetterende attracties, zie alles van de Deltawerken en verbaas je.

 • Expo Haringvliet - 4 km van het park
  Bekijk de imposante afvoerweg van rivierwater van Rijn, Maas en Waal bij de Haringvlietsluizen. Voor kinderen is er ook een speeltuin en kinderboerderij te vinden.

 • Futureland - 12 km van het park
  Bekijk van dichtbij hoe een nieuw stuk Nederland ontstaat, 'bouw' zelf mee aan de Maasvlakte 2 of maak een virtuele reis boven de Maasvlakte in 2035.

 • Museum in den Halve Maen - 5 km van het park
  Bezoek het kleinste museum op Voorne-Putten en zie alles op het gebied van oude kruidenierswaren, blik, tabaksartikelen, hoeden en kleding.

 • Nationaal Brandweermuseum - 5 km van het park
  Bezoek dit museum voor een gezellig en leerzaam dagje uit en bekijk de uitgebreide collectie brandbestrijdingsmiddelen van vroeger tot nu.

 • Natuurgebied Quakjeswater - 0.9 km van het park (uitgestrekt gebied, zie website)
  Een duinmeer uit de zeventiende eeuw waar op en rond het water o.a. veel vogels te zien zijn, je kan hier heerlijk wandelen.

 • Natuurgebied Voornes Duin - 6 km van het park (uitgestrekt gebied, zie website)
  Wandel door één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa met uitgestrekte duinen, valleien en moeras, bos, bloemrijke duingraslanden en stille duinmeertjes.

 • Openluchtmuseum de Duinhuisjes - 5 km van het park
  Bekijk de gerestaureerde typische duinboerderijtjes die ooit in het duingebied van Voorne stonden, ook worden veel leuke activiteiten georganiseerd.

 • Port of Rotterdam - 23 km van het park (uitgestrekt gebied, zie website)
  Bezoek het havengebied van de grootste Europese haven waar van alles te zien en te doen is.

Leuke plaatsen in de omgeving

 • Brielle - 8 km van het park
  Leuk stadje dat nog steeds de sfeer van het verre verleden heeft, met achter de historische gevels veel leuke winkels, restaurants en gezellige cafés.

 • Hellevoetsluis - 5 km van het park
  Bekijk de jachthavens, de verdedigingswerken in de Vesting of een van de musea in het oude vestinghart van deze leuke stad waar van alles te zien en te doen is.

 • Oostvoorne - 7 km van het park
  Een geliefde badplaats waar in het oude dorpscentrum o.a. statige historische huizen, het vroegere stadhuis met trapgevel en de mooi gerestaureerde Jacobaburcht te vinden zijn.

 • Ouddorp - 12 km van het park
  Een van de grootste dorpen op Goeree-Overflakkee met verschillende bezienswaardigheden en veel uitgaansgelegenheden.

 • Rotterdam - 28 km van het park
  Bezoek deze wereldstad vol moderne architectuur, veel winkels en natuurlijk de Rotterdamse havens.

 • Willemstad - 30 km van het park
  Wandel door de vesting en over de vestingwallen van dit monumentale vestingstadje met een historische binnenhaven.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark vind je o.a. op de website van de VVV Zuid-Hollandse Eilanden en op Welkom in Zuid-Holland.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Park Rondeweibos boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Rondeweibos boeken? Ga dan naar de website van Molecaten en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Park Rondeweibos in Rockanje.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Park Rondeweibos
Schapengorsedijk 19
3235 LA Rockanje

Bekijk hier de ligging van Park Rondeweibos.