Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Park Rondeweibos

In de omgeving van Molecaten Park Rondeweibos is er van alles te beleven voor jong en oud. In het overzicht hieronder vind je slechts een aantal van de vele mogelijkheden.

Meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark vind je o.a. op de website van de VVV Zuid-Hollandse Eilanden en op Welkom in Zuid-Holland.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Park Rondeweibos.

Met kinderen

De Ballebak Brielle

In binnenspeeltuin De Ballebak Brielle kan je de hele dag spelen. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er van alles te doen. Klimmen en klauteren of springen op de trampolines. En natuurlijk zijn er ballenbakken. Voor kinderen t/m 4 jaar is er een apart gedeelte.

Ca. 14 km van het park

De Ballebak Brielle

Naar de website

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen in Europa. Ga er op reis door verschillende werelddelen. Zowel overdekt als buiten. Je kan er zelfs over de zeebodem lopen in het Oceanium. Of in de IJsgrot duiken. Hier sta je neus aan neus met de ijsberen. Jong en oud zullen een heerlijke dag hebben in deze mooie dierentuin.

Ca. 39 km van het park

Diergaarde Blijdorp

Naar de website

Familiepark Drievliet

In Familiepark Drievliet vind je leuke attracties voor alle leeftijden. Zo is er voor jong en oud wel iets te beleven op dit park. Met familieattracties voor iedereen, bijvoorbeeld de zweefmolen of leuke glijbanen. Of kinderattracties voor de kleintjes. Zoals een draaimolen of kleutertuin. Maar ook voor wie van sensatie houdt zijn er spannende attracties. Daarnaast vinden in het familiepark regelmatig leuke shows plaats.

Ca. 43 km van het park

Familiepark Drievliet

Naar de website

Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is een leuk dierenpark op Goeree Overflakkee. Naast een groot aantal wat kleinere dieren vind je er ook een speeltuintje. Wil je een potje midgetgolfen? Dan kan dat ook bij het park. Bij het restaurant kan je terecht voor een eenvoudig hapje en drankje. Pinnen is helaas niet mogelijk op het dierenpark.

Ca. 24 km van het park

Faunapark Flakkee

Naar de website

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Bezoek De Mèkkerstee eens, een geitenboerderij met maar liefst 650 geiten. Je kan door de stallen en buiten wandelen om alle dieren te zien. Je kan zelfs zien hoe de geiten worden gemolken. En als er genoeg lammetjes zijn wordt er een knuffelhoek ingericht. Ook een bezoekje aan de ambachtelijke ijsmakerij en kaasboerderij is leuk. Behalve geiten vind je ook nog allerlei andere dieren in de kinderboerderij.

Ca. 16 km van het park

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Naar de website

Madurodam

In Madurodam ontdek je waar het kleine Nederland groot in is. Een leuk dagje uit voor kinderen, families en vrienden. Het is een stad vol miniaturen waar je alle hoogtepunten van Nederland ziet. Maar er zijn ook veel leuke doe-dingen en attracties voor jong en oud. Spot alle treinen en boten, speel met water of regel zelf het verkeer in de haven. Tussendoor kan je terecht bij een van de terrassen om even bij te komen.

Ca. 46 km van het park

Madurodam

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

De Duinhuisjes

In het duingebied van Voorne stonden ooit typische duinboerderijtjes. Een aantal van deze boerderijtjes is herbouwd en ingericht. Je kan zo zien hoe de mensen in verschillende tijden leefden. Ook worden er op het terein regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Ca. 8 km van het park

De Duinhuisjes

Naar de website

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een leuk waterpark in Zeeland. Je leert er alles over water maar kan er ook mee spelen. Dit maakt het een leuk dagje uit voor de hele familie. Ga van de waterglijbanen of bezoek de zeehondenshow. Speel op de waterspeelplaats of sta middenin een orkaan. Op dit leuke Zeeuwse pretpark kan het allemaal. Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen!

Ca. 55 km van het park

Deltapark Neeltje Jans

Naar de website

Euromast

Vanaf de Euromast ontdek je Rotterdam vanuit de hoogte. Op 112 meter hoogte vind je een platform met een formidabel uitzicht. Terwijl je lekker uitwaait zie je de stad en de haven. Wil je nog hoger? Met de Euroscoop ga je tot 185 meter de lucht in. Vanuit deze draaiende panoramalift heb je een 360º panoramisch uitzicht. Bij helder weer kan je tot wel 30 kilometer ver kijken.

Ca. 40 km van het park

Euromast

Naar de website

Futureland

Een bezoek aan Futureland is een geweldige ervaring. Dichterbij de modernste haven in Europa kan je namelijk niet komen. Geniet van het fantastische uitzicht over de terminals. Maak een unieke rondrit of rondvaart door Maasvlakte 2. Of speel het spel Drop the Box en waan je een echte kraanoperator.

Ca. 18 km van het park

Futureland

Naar de website

Museum in den Halve Maen

Bezoek het kleinste museum op Voorne-Putten. Je ziet er alles op het gebied van oude kruidenierswaren. Maar ook over blik, tabaksartikelen, hoeden en kleding. Je kan een nagemaakt cafeetje bekijken. Of door de gezellige tuin wandelen. Een leuk mueseum, gewoon bij de bewoners thuis.

Ca. 7 km van het park

Museum in den Halve Maen

Naar de website

Nationaal Brandweermuseum

In het Nationaal Brandweermuseum vind je een mooie collectie. Bijvoorbeeld primitieve middelen uit de 16e eeuw. Maar ook moderne middelen van nu om brand te bestrijden. Voor kinderen is er een gratis speurtocht door het museum. Ook worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Het nationaal Brandweermuseum is leuk voor jong en oud.

Ca. 7 km van het park

Nationaal Brandweermuseum

Naar de website

Natuurgebied Quakjeswater

Op en rond het Quakjeswater kan je verschillende soorten vogels zien. Het is een duinmeer dat uit de 17e eeuw stamt. Ook is het de eerste plek in Nederland waar de kleine zilverreiger ging broeden. Je kan in dit gebied heerlijk wandelen op de wegen en paden. Aangelijnd mag ook de hond mee.

Ca. 1 km van het park

Natuurgebied Quakjeswater

Naar de website

Natuurgebied Voornes Duin

Liefhebbers van natuur en dieren komen graag op Voornes Duin. Een bijzonder duingebied op Voorne-Putten. Vooral bekend om de verschillende landschappen. Met uitgestrekte duinen en valleien. Maar ook duingraslanden vol bloemen. Je ontdekt er vele soorten planten en bijzondere vogels.

Ca. 8 km van het park

Natuurgebied Voornes Duin

Naar de website

Omniversum

In het Omniversum beleef je films op een compleet andere manier. De films worden geprojecteerd op een halve bol. Deze loopt deels rondom het publiek, je zit dus middenin de film. Dankzij het sublieme geluid wordt dit gevoel nog eens versterkt. Wist je trouwens dat dit koepelscherm zo groot is als een half voetbalveld? Kijk op de website voor een overzicht van de actuele films. Leuk voor een middagje, bijvoorbeeld als het weer eens iets minder is.

Ca. 44 km van het park

Omniversum

Naar de website

Port of Rotterdam

De Port of Rotterdam is de grootste zeehaven van Europa. Het is erg leuk om deze eens te bezoeken. Bijvoorbeeld via Futureland maar ook om zelf doorheen te wandelen of fietsen. Er zijn veel verschillende routes die je langs bekende en minder bekende hoogtepunten brengen. Van mooie natuur tot imposante cruiseschepen en natuurlijk de industrie. Een leuk dagje uit voor alle leeftijden want er is genoeg te zien.

Ca. 35 km van het park

Port of Rotterdam

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Brielle

Brielle is een leuk vestingstadje op Voorne-Putten. Het heeft nog steeds de sfeer van vroeger. Achter de historische gevels vind je veel leuke winkels. Maar ook leuke restaurants en cafés om tussendoor even bij te komen. In Historisch Museum Den Briel ontdek je alles over de tachtigjarige oorlog. In deze oorlog speelde de stad Brielle een belangrijke rol. Wist je bijvoorbeeld dat 1 april voor deze stad een hele belangrijke datum is?

Ca. 11 km van het park

Brielle

Naar de website

Delft

Delft ken je natuurlijk van het beroemde Delfts Blauw. Maar wist je dat deze gezellige stad meer te bieden heeft? Zo heeft de stad een bijzondere band met het Koninklijk Huis. En ook de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer komt er vandaan. Iedereen kent natuurlijk het Meisje met de parel. Dit en nog veel meer is allemaal te ontdekken tijdens een dagje Delft. Natuurlijk vind je er ook genoeg leuke winkeltjes, restaurants en cafés.

Ca. 38 km van het park

Delft

Naar de website

Den Haag

Den Haag is de politieke hoofdstad van ons land. En een stad waar niemand zich hoeft te vervelen. Er is namelijk van alles te doen. Bezoek een van de vele musea die er te vinden zijn. Of wandel over het Binnenhof en vaar door de grachten. Ook een bezoekje aan het strand of Madurodam behoort tot de mogelijkheden. Zo heeft Den haag wel iets te bieden voor iedereen. Jong en oud, weer of geen weer.

Ca. 44 km van het park

Den Haag

Naar de website

Goedereede

Goedereede is een gezellig historisch stadje op Goeree-Overflakkee. In het oog springen meteen de grote kerktoren en molen Windvang. Een groot deel van de film Op hoop van zegen is opgenomen in Goedereede. Je kan in het stadje en de omgeving heerlijk wandelen. Ook vind je er enkele gezellige restaurants en terrasjes.

Ca. 13 km van het park

Goedereede

Naar de website

Hellevoetsluis

In de oude vestingstad Hellevoetsluis is het goed toeven. Het is prachtig gelegen aan het Haringvliet. Je vindt er dan ook verschillende havens. Wandel langs de oude vesting of door het gezellige dorp. Bezoek de kazerne of het brandweermuseum. En na een leuke dag kom je bij in een van de vele restaurantjes.

Ca. 7 km van het park

Hellevoetsluis

Naar de website

Oostvoorne

Oostvoorne maakt deel uit van de gemeente Westvoorne. Het ligt in één van West-Europa’s mooiste duingebieden. Of je nu komt voor het strand, het gezellige dorp of om te wandelen. Oostvoorne heeft voor iedereen wel wat te bieden. Heerlijk voor een gezellige dag op het eiland Voorne-Putten.

Ca. 10 km van het park

Oostvoorne

Naar de website

Ouddorp

Ouddorp is het oudste dorp op Goeree-Overflakkee. Van veraf zie je de bekende vuurtoren Westhoofd al staan. Het dorp zelf is uitgestrekt en ligt mooi landelijk. Ouddorp beschikt nog over een eigen vissersvloot. Deze ligt niet meer bij het dorp maar in Stellendam. De haven wordt nu gebruikt als jachthaven. Jaarlijks worden in Ouddorp de toeristendagen gehouden. Deze worden afgesloten met vuurwerk op het strand.

Ca. 17 km van het park

Ouddorp

Naar de website

Rotterdam

Rotterdam is een echte wereldstad. Of het nu komt door de Maas, de moderne architectuur of de havens? Rotterdam bruist 24 uur per dag. Dit maakt het een leuke stad voor een dagje uit. Pak de watertaxi of de metro om de stad te verkennen. Of wandel langs de Maas, door het centrum of de havens. Rotterdam heeft voor iedereen wel wat te bieden en verveelt nooit. Kijk op de website om te zien wat je allemaal in Rotterdam kan beleven.

Ca. 42 km van het park

Rotterdam

Naar de website

Scheveningen

Op Scheveningen is het heerlijk vertoeven. Niet alleen in de zomer maar ieder seizoen, 365 dagen per jaar. Met een kilometers lang strand is het natuurlijk de ideale badplaats. Maar Scheveningen heeft veel meer te bieden. Het beroemde Kurhaus, het reuzenrad op de Pier of een show in het theater. Na een dagje Scheveningen strijk je neer bij een strandpaviljoen. Of een van de leuke restaurantjes bij de haven. Leuk om te combineren met een dagje Den Haag, met de tram ben je er zo.

Ca. 47 km van het park

Scheveningen

Naar de website

Willemstad

In Willemstad ga je terug in de tijd. Deze strategisch gelegen vestingstad van Willem van Oranje is één groot monument. Tijdens een wandeling door de stad ontdek je de roerigste periode uit onze geschiedenis. Bekijk de vele bezienswaardigheden als het Mauritshuis en de kanonnen. Daarna neem je een lekker drankje op een gezellig terras.

Ca. 45 km van het park

Willemstad

Naar de website

Park Rondeweibos boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Rondeweibos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park Rondeweibos is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Park Rondeweibos
Schapengorsedijk 19
3235 LA Rockanje

routebeschrijving