Prijzen en beschikbaarheid

Park Rondeweibos

Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje – Zuid-Holland – is een leuk familiepark dat vlak bij het strand ligt. In slechts 15 minuten loop je via duinmeertjes en stuifduinen naar het strand. Door de rustige zee is het vakantiepark erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Ook liefhebbers van rust en natuur zullen een prima tijd hebben tijdens een verblijf op Park Rondeweibos. In de omgeving vind je prachtige natuur waarbij de Voornse Duinen een aanrader is. Ook Quakjeswater, dat direct naast het park ligt, is zeker een bezoekje waard. Hier vind je o.a. een grote lepelaarskolonie.

Faciliteiten op Park Rondeweibos

Op Molecaten Park Rondeweibos vind je verschillende faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Als de zee nog te koud is kan je een duik nemen in het verwarmde openlucht zwembad, voor de kinderen is er bovendien een apart kinderbad aanwezig. Natuurlijk zijn er ook genoeg speelmogelijkheden op Park Rondeweibos te vinden.

Na een dag op het strand of in de duinen kan je bij het strandpaviljoen terecht voor een hapje en eend rankje. Op een zonnige dag is het hier goed toeven op het gezellige terras. Ook is er een supermarkt op het vakantiepark te vinden voor de dagelijkse boodschappen.

In de omgeving van Park Rondeweibos

In de omgeving van Molecaten Park Rondeweibos is er genoeg te beleven voor jong en oud. Mooie natuurgebieden, gezellige steden en tal van interessante bezienswaardigheden zijn vanaf het park prima te bereiken. Je komt tijd tekort om alles te zien en te doen.

Natuurliefhebbers zullen vooral in de directe omgeving van Park Rondeweibos te vinden zijn. Hier kan je uren wandelen en fietsen en genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Bossen, heide, duinen en gezellige plaatsjes… als dat niet genieten is.

Vrijstaande huurcaravans

Op Molecaten Park Rondeweibos vind je een camping met royale staanplaatsen en volledig ingerichte huurcaravans voor 4 tot 6 personen. In een aantal van de huurcaravans is je huisdier van harte welkom. De grotere caravans zijn erg geschikt voor het hele gezin.

Natuurlijk zijn alle huurcaravans voorzien van het gemak en comfort dat je nodig hebt tijdens je verblijf. Zo is een complete keuken, een badkamer en een heerlijk terras met tuinmeubilair standaard aanwezig. Je ziet het, een passende accommodatie zal zeker te vinden zijn.

Op vakantie naar Park Rondeweibos?

Lijkt een vakantie of lang weekend op Molecaten Park Rondeweibos jou ook wel wat? Lees dan verder om alles te ontdekken over de omgeving van het park, de soorten huurcvaravans en de faciliteiten bij Park Rondeweibos. Alle informatie hebben wij al voor je verzameld en netjes op een rijtje gezet.

Heb je een geschikte accommodatie gevonden dan kan je deze direct boeken bij de aanbieder van het park, Molecaten. Zo ben je verzekerd van een leuke huurcaravan voor een heerlijk verblijf aan de Zuid-Hollandse kust. We wensen je alvast een fijne tijd op dit leuke vakantiepark in Zuid-Holland, veel plezier!

Park Rondeweibos boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Rondeweibos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park Rondeweibos is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Park Rondeweibos
Schapengorsedijk 19
3235 LA Rockanje

routebeschrijving