Prijzen en beschikbaarheid

Park Rondeweibos, Rockanje

Park Rondeweidebos is een gezellig familiepark aan de kust bij Rockanje. Het park ligt erg mooi in de natuur op nog geen 2 kilometer afstand van het Noordzeestrand.

Op het terrein van Park Rondeweidebos ligt een gezellige familiecamping waar een aantal leuke huurcaravans te boeken zijn. Er is o.a. een openlucht zwembad en je vindt er verschillende speelfaciliteiten voor de kinderen. Op het vakantiepark vind je accommodaties voor maximaal 6 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Park Rondeweibos. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren vlakbij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Molecaten

Vakantiehuizen

Op Park Rondeweibos vind je vakantiehuizen voor 5 tot 6 personen.

4 tot 5-persoons stacaravan type Tureluur

Comfortabele 5-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 34 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 5 personen

4 tot 5-persoons stacaravan type Tureluur

Prijzen en beschikbaarheid

4 tot 6-persoons stacaravan type Beachhome

6-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 30 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 6 personen

4 tot 6-persoons stacaravan type Beachhome

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons stacaravan type Lepelaar

Comfortabele 6-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 36 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 6 personen

6-persoons stacaravan type Lepelaar

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Park Rondeweibos.

Park Rondeweibos
Rockanje (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Park Rondeweibos
Schapengorsedijk 19
3235 LA Rockanje

routebeschrijving

Park Rondeweibos boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Rondeweibos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park Rondeweibos is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Park Rondeweibos:

Park Waterbos

Zuid-Holland, Rockanje

Park Waterbos is een leuk en kindvriendelijk vakantiepark bij de Zuid-Hollandse kust. Het park met camping ligt op loopafstand van het strand en heeft o.a. een openlucht zwembad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Molecaten

Park Waterbos

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Zuid-Holland, Ouddorp

Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Dit familiepark aan het Noordzeestrand heeft mooie duinvilla's. Voorzien van alle comfort en beschikbaar voor 4 tot 24 personen. In veel vakantiehuizen ben je met hond welkom.

In het kort: ca. 249 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Zuid-Holland, Hoek van Holland

Bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland word je 's ochtends wakker met uitzicht op zee. De strandhuizen zijn het hele jaar door te boeken. En ieder seizoen is het genieten aan de Zuid-Hollandse kust. De beach villa's zijn heerlijk comfortabel en geschikt voor 4 tot 6 personen.

In het kort: ca. 74 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.