Omgeving van Port Zélande

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Zuid-Holland

Als je op vakantie gaat naar Zuid-Holland wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Port Zélande in Ouddorp, Zuid-Holland

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Port Zélande in Ouddorp. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Zuid-Holland altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Port Zélande

In de omgeving van bungalowpark Port Zélande is er genoeg te beleven voor jong en oud. Op en aan het water kan je verschillende sporten uitoefenen en in de omgeving is van alles te zien en beleven. Hieronder vind je enkele hoogtepunten. Kijk hier voor de exacte ligging van Port Zélande in Ouddorp.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

 • Geitenboerderij De Mèkkerstee - 8 km van het park
  Bezoek deze geitenboerderij met maar liefst 300 geiten. Loop tussen de geiten en ontdek de ambachtelijke ijsmakerij en kaasboerderij. Leuk voor jong én oud!

 • Museum Rotterdamse Tramweg Maatschappij - 3 km van het park
  Leuk museum aan de voet van de Brouwersdam, bekijk oude trams en maak een ritje met een stoom- of dieseltram. Kijk op de website wanneer de trams rijden.

Activiteiten en bezienswaardigheden

 • Beachclub Natural High - 2 km van het park
  Deze beachclub ligt vlak bij Port Zélande, je kan hier verschillende strand- en watersporten uitoefenen of lekker genieten op het terras.

 • Bezoektuin De Moerbei - 7 km van het park
  Een 1000 m² grote tuin die in bloei staat van februari tot november, met o.a. een kruidentuin, vijvers, een kleine cactuskas en verschillende dieren zoals kippen en konijnen.

 • Deltapark Neeltje Jans - 18 km van het park
  Het Deltapark ligt midden op zee en staat garant voor een leuke dag vol zeedieren en spetterende attracties, zie alles van de Deltawerken en verbaas je.

 • Waterfront Jachtcharter - 0.7 km van het park
  Huur een zeiljacht, motorjacht of (kajuit)sloep voor een heerlijk dagje op het Grevelingenmeer. Deze jachthaven ligt direct naast vakantiepark Port Zélande.

Leuke plaatsen in de omgeving

 • Brouwershaven - 5 km van het park
  Stadje aan het Grevelingenmeer met fraaie monumenten en monumentale plekjes, je vindt hier o.a. de grootste kerk van Schouwen- Duiveland.

 • Goedereede - 10 km van het park
  Pittoresk en historisch stadje waar het heerlijk rondwandelen is, leuk is een rondleiding op de visafslag.

 • Ouddorp - 8 km van het park
  Een van de grootste dorpen op Goeree-Overflakkee met verschillende bezienswaardigheden en veel uitgaansgelegenheden.

 • Renesse - 7 km van het park
  Klein dorpje dat in het hoogseizoen uitgroeit tot een bruisend geheel. Winkeltjes, veel horeca en gezellige markten.

 • Zierikzee - 13 km van het park
  Historisch stadje aan de Oosterschelde met 568 (!) monumenten. Bekijk de sfeervolle winketjes, beklim de Sint Lievensmonstertoren en bezoek de havens.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Veel meer leuke tips in de omgeving van Port Zélande vind je bij de VVV Zeeland en VVV Zuid-Holland.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Port Zélande boeken?

Wil je direct een verblijf op Port Zélande boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Port Zélande in Ouddorp.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

Bekijk hier de ligging van Port Zélande.