Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Port Zélande

In de omgeving van bungalowpark Port Zélande is er genoeg te beleven voor jong en oud. Op en aan het water kan je verschillende sporten uitoefenen en in de omgeving is van alles te zien en beleven. Hieronder vind je enkele hoogtepunten.

Veel meer leuke tips in de omgeving van Port Zélande vind je bij de VVV Zeeland en VVV Zuid-Holland.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Port Zélande.

Met kinderen

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Bezoek De Mèkkerstee eens, een geitenboerderij met maar liefst 650 geiten. Je kan door de stallen en buiten wandelen om alle dieren te zien. Je kan zelfs zien hoe de geiten worden gemolken. En als er genoeg lammetjes zijn wordt er een knuffelhoek ingericht. Ook een bezoekje aan de ambachtelijke ijsmakerij en kaasboerderij is leuk. Behalve geiten vind je ook nog allerlei andere dieren in de kinderboerderij.

Ca. 13 km van het park

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Naar de website

RTM Ouddorp

In het RTM-museum in Ouddorp vind je allerlei soorten trams. Afkomstig van de Rotterdamse Tramweg Maatschappij. Ooit de grootste vervoerder op de Zuid-Hollandse eilanden en Schouwen-Duiveland. Behalve trams vind je in het museum ook bussen en schepen die werden gebruikt. Je kan nog steeds een rit maken met een stoom- of dieseltram. Over de Browersdam en weer terug, een rit van een uur,

Ca. 4 km van het park

RTM Ouddorp

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Beachclub Natural High

Deze beachclub ligt vlak bij Port Zélande, je kan hier verschillende strand- en watersporten uitoefenen of lekker genieten op het terras.

Ca. 3 km van het park

Beachclub Natural High

Naar de website

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een leuk waterpark in Zeeland. Je leert er alles over water maar kan er ook mee spelen. Dit maakt het een leuk dagje uit voor de hele familie. Ga van de waterglijbanen of bezoek de zeehondenshow. Speel op de waterspeelplaats of sta middenin een orkaan. Op dit leuke Zeeuwse pretpark kan het allemaal. Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen!

Ca. 28 km van het park

Deltapark Neeltje Jans

Naar de website

Waterfront Jachtcharter

Huur een zeiljacht, motorjacht of (kajuit)sloep voor een heerlijk dagje op het Grevelingenmeer. Deze jachthaven ligt direct naast vakantiepark Port Zélande.

Ca. 1 km van het park

Waterfront Jachtcharter

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Brouwershaven

Stadje aan het Grevelingenmeer met fraaie monumenten en monumentale plekjes, je vindt hier o.a. de grootste kerk van Schouwen- Duiveland.

Ca. 7 km van het park

Brouwershaven

Naar de website

Goedereede

Goedereede is een gezellig historisch stadje op Goeree-Overflakkee. In het oog springen meteen de grote kerktoren en molen Windvang. Een groot deel van de film Op hoop van zegen is opgenomen in Goedereede. Je kan in het stadje en de omgeving heerlijk wandelen. Ook vind je er enkele gezellige restaurants en terrasjes.

Ca. 15 km van het park

Goedereede

Naar de website

Ouddorp

Ouddorp is het oudste dorp op Goeree-Overflakkee. Van veraf zie je de bekende vuurtoren Westhoofd al staan. Het dorp zelf is uitgestrekt en ligt mooi landelijk. Ouddorp beschikt nog over een eigen vissersvloot. Deze ligt niet meer bij het dorp maar in Stellendam. De haven wordt nu gebruikt als jachthaven. Jaarlijks worden in Ouddorp de toeristendagen gehouden. Deze worden afgesloten met vuurwerk op het strand.

Ca. 11 km van het park

Ouddorp

Naar de website

Renesse

Klein dorpje dat in het hoogseizoen uitgroeit tot een bruisend geheel. Winkeltjes, veel horeca en gezellige markten.

Ca. 11 km van het park

Renesse

Naar de website

Zierikzee

Zierikzee is een gezellig historisch stadje op Schouwn-Duiveland. In de stad vind je meer dan 500 monumenten en een middeleeuws stratenpatroon. Dit maakt Zierikzee een geliefde stad. In het oude standscentrum vind je veel winkeltjes, restaurants en cafés. Een heerlijke stad om een middagje rond te wandelen en te genieten. Bezoek ook zeker de gezellige en levendige haven aan de rand van het stadje.

Ca. 19 km van het park

Zierikzee

Naar de website

Port Zélande boeken?

Wil je direct een verblijf op Port Zélande boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Port Zélande is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

routebeschrijving