Over Port Zélande

Lees alles over dit vakantiepark in Zuid-Holland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Port Zélande. Port Zélande is een vakantiepark in Zuid-Holland en is te vinden in de plaats Ouddorp.

Impressie van Port Zélande in Ouddorp, Zuid-Holland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Ouddorp.

Informatie over Port Zélande

Port Zélande in Ouddorp – Zuid-Holland – is een topbestemming voor jong en oud. Dit bungalowpark ligt aan het Grevelingenmeer op korte afstand van het Noordzeestrand. Daarom is vakantiepark Port Zélande erg populair bij liefhebbers van strand en zee.

Door de ligging vlak bij het Noordzeestrand kan je tal van strandsporten zoals blo-karten en kitesurfen uitoefenen. Op het Grevelingenmeer kan je weer terecht voor verschillende watersporten. Je zal je dus geen moment vervelen en volop genieten van strand en zee.

Van alles te doen voor jong en oud.

Op het vakantiepark vind je veel faciliteiten voor alle leeftijden. Er is een grote indoor activiteitenhal, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en er zijn verschillende sport- en spelfaciliteiten voor jong en oud. Natuurlijk vind je op het park ook horecavoorzieningen en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Ook in de omgeving van Port Zélande is er genoeg te doen. Je kan er lekker op uit naar leuke dorpjes en steden, een bezoek brengen aan Deltapark Neeltje Jans en heerlijk fietsen en wandelen. Op en langs het water kom je helemaal bij in deze leuke omgeving.

Vakantiehuisjes tot 12 personen.

Op bungalowpark Port Zélande vind je accommodaties voor 2 tot 12 personen. In verschillende prijsklasses en luxeniveaus en voorzien van alle comfort. Kies voor een comfortabele cottage met terras of verblijf in een luxe bungalow met alle luxe zoals een sauna en zonnehemel. In veel huisjes zijn huisdieren welkom.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit leuke vakantiepark in Zuid-Holland.

Port Zélande boeken?

Wil je direct een verblijf op Port Zélande boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Port Zélande in Ouddorp.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

Bekijk hier de ligging van Port Zélande.