Prijzen en beschikbaarheid

Port Zélande, Ouddorp

Port Zélande in Ouddorp is een bungalowpark aan het Grevelingenmeer, dicht bij het Noordzeestrand. Op en om het vakantiepark is van alles te doen.

Van strand- en watersporten bij het Grevelingenmeer tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de grote indoor speeltuin op het park zelf. Op het park vind je huisjes in diverse prijsklasses en luxeniveaus. Er zijn bungalows tot 12 personen én speciale kindercottages. Jong en oud voelen zich helemaal thuis op vakantiepark Port Zélande!

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Port Zélande. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • aan het Grevelingenmeer
  • subtropisch zwemparadijs
  • high adventure experience (tegen betaling)
  • bootverhuur
  • 5 restauarants

In het kort

  • ca. 640 accomodaties
  • honden welkom
  • ligging aan het water
  • aangeboden door Center Parcs

Vakantiehuizen

Op Port Zélande vind je vakantiehuizen voor 2 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons Original Comfort Cottage type PZ731

2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 36 m² - 2 etages - type: cottage - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - maximaal 2 personen

2-persoons Original Comfort Cottage type PZ731

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Original VIP Cottage type PZ746

Luxe 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 69 m² - 2 etages - type: cottage - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons Original VIP Cottage type PZ746

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons appartement Comfort type PZ733

4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 55 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons appartement Comfort type PZ733

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Port Zélande.

Port Zélande
Ouddorp (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

routebeschrijving

Port Zélande boeken?

Wil je direct een verblijf op Port Zélande boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Port Zélande is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Port Zélande:

Zeeland Village

Zeeland, Scharendijke

Zeeland Village is een mooi vakantiepark dat direct aan het Grevelingenmeer ligt. Op fietsafstand van het park vind je bovendien het mooie Noordzeestrand.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - strand en zee - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Zeeland Village

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Port Greve

Zeeland, Brouwershaven

Landal Port Greve is een bungalowpark aan het Grevelingenmeer. Op dit vakantiepark in Zeeland vind je o.a. een overdekt zwembad, een strandje bij het meer en faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: ca. 575 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - strand en zee - ligging aan het water - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Port Greve

Prijzen en beschikbaarheid

De Soeten Haert

Zeeland, Renesse

Bungalowpark De Soeten Haert is een mooi gelegen vakantiepark op korte afstand van het Zeeuwse strand. Dit familiepark ligt aan de rand van de populaire badplaats Renesse.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Roompot Vakanties

De Soeten Haert

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.