Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Met de Noordzee en het Grevelingenmeer om de hoek is er altijd wat te doen. Eens een dagje wat minder weer? Maak dan een van deze leuke uitstapjes in de omgeving.

Voor nog veel meer leuke uitjes kan je o.a. terecht bij VVV Goeree-Overflakkee, VVV Zeeland of VVV Zuid Holland Zuid.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

Met kinderen

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Bezoek De Mèkkerstee eens, een geitenboerderij met maar liefst 650 geiten. Je kan door de stallen en buiten wandelen om alle dieren te zien. Je kan zelfs zien hoe de geiten worden gemolken. En als er genoeg lammetjes zijn wordt er een knuffelhoek ingericht. Ook een bezoekje aan de ambachtelijke ijsmakerij en kaasboerderij is leuk. Behalve geiten vind je ook nog allerlei andere dieren in de kinderboerderij.

Ca. 4 km van het park

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Naar de website

RTM Ouddorp

In het RTM-museum in Ouddorp vind je allerlei soorten trams. Afkomstig van de Rotterdamse Tramweg Maatschappij. Ooit de grootste vervoerder op de Zuid-Hollandse eilanden en Schouwen-Duiveland. Behalve trams vind je in het museum ook bussen en schepen die werden gebruikt. Je kan nog steeds een rit maken met een stoom- of dieseltram. Over de Browersdam en weer terug, een rit van een uur,

Ca. 8 km van het park

RTM Ouddorp

Naar de website

Zeehondenopvang A Seal

Stichting A Seal is te vinden in Stellendam. A Seal zet zich in voor de opvang van zeehonden langs de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust. Maar ook voor educatie over zeehonden en onderzoek. In het bezoekerscentrum kan je de opgevangen zeehonden zien. Ook wordt je alles verteld over deze dieren. Daarnaast zijn er verschillende exposities te zien. Let op, honden mogen niet mee naar binnen.

Ca. 14 km van het park

Zeehondenopvang A Seal

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een leuk waterpark in Zeeland. Je leert er alles over water maar kan er ook mee spelen. Dit maakt het een leuk dagje uit voor de hele familie. Ga van de waterglijbanen of bezoek de zeehondenshow. Speel op de waterspeelplaats of sta middenin een orkaan. Op dit leuke Zeeuwse pretpark kan het allemaal. Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen!

Ca. 39 km van het park

Deltapark Neeltje Jans

Naar de website

Het Watersnoodmuseum

In het Watersnoodmuseum staat alles in het teken van de Watersnoodramp van 1953. Het museum is gevestigd in vier caissons. Deze werden gebruikt om het laatste gat in de dijk af te sluiten. In het museum krijg je een indringend beeld van de gebeurtenissen tijdens en na de ramp. Er zijn in het museum zowel vaste als wisselende exposities. Een bezoek met al te jonge kinderen is af te raden.

Ca. 35 km van het park

Het Watersnoodmuseum

Naar de website

Nationaal Park Oosterschelde

In Nationaal Park Oosterschelde geniet je van een prachtige omgeving. Door de wisselende getijden is het landschap iedere keer anders. In dit grootste (en natste) Nationaal Park van ons land kan je heerlijk wandelen. Maar bijvoorbeeld ook natuurvaartochten doen of bruinvissen spotten. Tijdens een zeehondensafari heb je de kans zeehonden in het wild te zien. Vanaf de verschillende uitkijkpunten heb je een mooi uitzicht over het gebied.

Ca. 37 km van het park

Nationaal Park Oosterschelde

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Goedereede

Goedereede is een gezellig historisch stadje op Goeree-Overflakkee. In het oog springen meteen de grote kerktoren en molen Windvang. Een groot deel van de film Op hoop van zegen is opgenomen in Goedereede. Je kan in het stadje en de omgeving heerlijk wandelen. Ook vind je er enkele gezellige restaurants en terrasjes.

Ca. 7 km van het park

Goedereede

Naar de website

Hellevoetsluis

In de oude vestingstad Hellevoetsluis is het goed toeven. Het is prachtig gelegen aan het Haringvliet. Je vindt er dan ook verschillende havens. Wandel langs de oude vesting of door het gezellige dorp. Bezoek de kazerne of het brandweermuseum. En na een leuke dag kom je bij in een van de vele restaurantjes.

Ca. 23 km van het park

Hellevoetsluis

Naar de website

Ouddorp

Ouddorp is het oudste dorp op Goeree-Overflakkee. Van veraf zie je de bekende vuurtoren Westhoofd al staan. Het dorp zelf is uitgestrekt en ligt mooi landelijk. Ouddorp beschikt nog over een eigen vissersvloot. Deze ligt niet meer bij het dorp maar in Stellendam. De haven wordt nu gebruikt als jachthaven. Jaarlijks worden in Ouddorp de toeristendagen gehouden. Deze worden afgesloten met vuurwerk op het strand.

Ca. 4 km van het park

Ouddorp

Naar de website

Zierikzee

Zierikzee is een gezellig historisch stadje op Schouwn-Duiveland. In de stad vind je meer dan 500 monumenten en een middeleeuws stratenpatroon. Dit maakt Zierikzee een geliefde stad. In het oude standscentrum vind je veel winkeltjes, restaurants en cafés. Een heerlijke stad om een middagje rond te wandelen en te genieten. Bezoek ook zeker de gezellige en levendige haven aan de rand van het stadje.

Ca. 29 km van het park

Zierikzee

Naar de website

Landal Strand Resort Ouddorp Duin boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Strand Resort Ouddorp Duin boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Strand Resort Ouddorp Duin is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Westerweg 18
3253 LX Ouddorp

routebeschrijving