Prijzen en beschikbaarheid

Landal Dunimar

Landal Dunimar in Noordwijkerhout – Zuid-Holland – is een klein bungalowpark in het hart van de bollenstreek. Dit vakantiepark ligt in een omgeving die van alles te bieden heeft. Strand, zee, mooie natuur en gezellige steden zijn allemaal te vinden in de omgeving van het park.

Of je nu komt voor het strand, ontspanning of de rust in de natuur… je vindt het allemaal op en rondom dit leuke vakantiepark.

Genieten op Landal Dunimar

Vlakbij vind je de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort waar je lekker kan genieten op het strand. Zoek je liever de rust op dan zijn er verschillende natuurgebieden te vinden in de omgeving van Landal Dunimar. En ook voor cultuur kan je terecht in leuke steden als Haarlem en Leiden.

Je kan lange fietstochten maken langs de bollenvelden en heerlijk wandelen in het mooie bos- en duingebied. Wil je een dagje winkelen dan zijn er verschillende plaatsen in de omgeving waar je terecht kan. Je ziet het… Landal Dunimar heeft genoeg te bieden voor een gevarieerde vakantie in Zuid-Holland.

Comfortabele bungalows in mediterrane sfeer

Op Landal Dunimar vind je geschakelde bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn voorzien van alle gemak en comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Na een dag in de frisse buitenlucht kan je ‘s avonds lekker bijkomen in je huisje of even nagenieten op je terras.

Lees op deze pagina meer over de faciliteiten en de verschillende soorten bungalows op het vakantiepark. Zit er iets voor je tussen dan kan je direct een weekend of vakantie op Landal Dunimar boeken. We weten zeker dat je een goede tijd zult hebben op dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Landal Dunimar boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Dunimar boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Dunimar is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Dunimar
Ruigenhoekerweg 5
2211 ZG Noordwijkerhout

routebeschrijving