Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons bungalow 4-6D

Landal Dunimar, Noordwijkerhout

Geschakelde 6-persoons bungalow. Twee etages. Woonkamer, openhaard optie. Open keuken met vaatwasser. Drie slaapkamers: twee met elk twee boxsprings, één met staplbed. Badkamer: douche, wastafel, toilet. Apart tweede toilet. Terras met tuinmeubilair.

De 6-persoons bungalow is te vinden op Landal Dunimar in Noordwijkerhout. Hier vind je meer informatie over dit vakantiepark in Zuid-Holland. Wil je direct weten of deze accommodatie beschikbaar is? Bekijk dan de actuele prijzen en beschikbaarheid van deze bungalow op Landal Dunimar.

 

Lees de uitgebreide beschrijving van deze bungalow.

In het kort

  • aangeboden door Landal GreenParks
  • oppervlakte 80 m²
  • 2 etages
  • maximaal 6 personen
  • luxeniveau: comfort
  • kindvriendelijk: speciale voorzieningen voor kinderen
  • bekijk alle kenmerken

Meer vakantiehuizen

Op Landal Dunimar vind je 1 vakantiehuizen vakantiehuis voor maximaal 4 personen.

4-persoons bungalow type 4B

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Dunimar.

Landal Dunimar
Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Landal Dunimar
Ruigenhoekerweg 5
2211 ZG Noordwijkerhout

routebeschrijving

Deze bungalow boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Dunimar boeken? Kijk dan hier voor de prijzen en beschikbaarheid van deze bungalow op Landal Dunimar. Of kijk hier of er nog last minute aanbiedingen voor dit vakantiepark in Zuid-Holland zijn.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Dunimar:

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Zuid-Holland, Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt middenin de duinen van Noordwijk. Het park ligt op nog geen 3 kilomter van de Noordzee. Op het vakantiepark vind je o.a. een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Topparken

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Prijzen en beschikbaarheid

Parc du Soleil

Zuid-Holland, Noordwijk

Parc du Soleil is een vakantiepark van Topparken. Het is te vinden in Noordwijk, op korte afstand van het Noordzeestrand. Met een overdekt zwembad, apart peuter- en kleuterbad en indoor speeltuin is er van alles te beleven. Zowel jong en oud zullen hier volop genieten.

In het kort: ca. 155 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Topparken

Parc du Soleil

Prijzen en beschikbaarheid

Park Zandvoort

Noord-Holland, Zandvoort

Park Zandvoort is een kindvriendelijk bungalowpark aan het Noordzeestrand. Liefhebbers van strand en zee zullen op dit vakantiepark de tijd van hun leven hebben.

In het kort: ca. 438 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Center Parcs

Park Zandvoort

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.