Prijzen en beschikbaarheid

Landal Dunimar, Noordwijkerhout

Landal Dunimar is een vakantiepark midden in de bollenstreek. Het bungalowpark ligt op korte afstand van de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, vlak bij een mooi duin- en bosgebied.

Het Noordzeestrand ligt op nog geen vijf kilometer van het park. Liefhebbers van strand en zee maar ook van rust en natuur zullen hier volop genieten. Bezoek mooie natuurgebieden en leuke steden en maak mooie fietstochten door de omgeving.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Dunimar. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 90 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Dunimar vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen.

4-persoons bungalow type 4B

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

4 tot 6-persoons bungalow type 4-6D

Comfortabele 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 6 personen

4 tot 6-persoons bungalow type 4-6D

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Dunimar.

Landal Dunimar
Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Landal Dunimar
Ruigenhoekerweg 5
2211 ZG Noordwijkerhout

routebeschrijving

Landal Dunimar boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Dunimar boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Dunimar is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Dunimar:

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Zuid-Holland, Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt middenin de duinen van Noordwijk. Het park ligt op nog geen 3 kilomter van de Noordzee. Op het vakantiepark vind je o.a. een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Topparken

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Prijzen en beschikbaarheid

Park Zandvoort

Noord-Holland, Zandvoort

Park Zandvoort is een kindvriendelijk bungalowpark aan het Noordzeestrand. Liefhebbers van strand en zee zullen op dit vakantiepark de tijd van hun leven hebben.

In het kort: ca. 438 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Center Parcs

Park Zandvoort

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Spaarnwoude

Noord-Holland, Halfweg

DroomPark Spaarnwoude is een vakantiepark in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Het park ligt vlak bij treinstation Halfweg Zwanenburg waarvandaan je zo in Amsterdam of op het strand bent.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Spaarnwoude

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.