Prijzen en beschikbaarheid

Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt middenin de duinen van Noordwijk. Het park ligt op nog geen 3 kilomter van de Noordzee. Op het vakantiepark vind je o.a. een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad.

Dit vakantiepark is de ideale bestemming voor een strandvakantie. Of een lekker lang weekend aan de Noordzee. Huisdieren zijn toegestaan dus de hond kan mee. Het park biedt verder alle voorzieningen voor een geslaagd verblijf. Ook in de omgeving is van alles te doen voor jong en oud. Een heerlijke plek als je er even tussenuit wil.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • verwarmd buitenzwembad
  • apart peuter- en kleuterbad
  • midden in de duinen van Noordwijk
  • dicht bij de Noordzee
  • barbecue-service

In het kort

  • ca. 200 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan zee
  • aangeboden door Topparken

Vakantiehuizen

Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen vind je vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons chalet Comfort

Comfortabel 2-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: chalet - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons chalet Comfort

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons chalet Basic

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 30 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons chalet Basic

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons chalet Comfort

Comfortabel 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 48 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons chalet Comfort

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Recreatiepark Noordwijkse Duinen.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Noordwijk (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Kapelleboslaan 41
2204 AJ Noordwijk

routebeschrijving

Recreatiepark Noordwijkse Duinen boeken?

Wil je direct een verblijf op Recreatiepark Noordwijkse Duinen boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Recreatiepark Noordwijkse Duinen is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Recreatiepark Noordwijkse Duinen:

Landal Dunimar

Zuid-Holland, Noordwijkerhout

Landal Dunimar is een vakantiepark midden in de bollenstreek. Het bungalowpark ligt op korte afstand van de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, vlak bij een mooi duin- en bosgebied.

In het kort: ca. 90 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Dunimar

Prijzen en beschikbaarheid

Park Zandvoort

Noord-Holland, Zandvoort

Park Zandvoort is een kindvriendelijk bungalowpark aan het Noordzeestrand. Liefhebbers van strand en zee zullen op dit vakantiepark de tijd van hun leven hebben.

In het kort: ca. 438 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Center Parcs

Park Zandvoort

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Spaarnwoude

Noord-Holland, Halfweg

DroomPark Spaarnwoude is een vakantiepark in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Het park ligt vlak bij treinstation Halfweg Zwanenburg waarvandaan je zo in Amsterdam of op het strand bent.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Spaarnwoude

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.