Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Parc du Soleil

Of je nu komt voor het mooie Noordzeestrand of de omgeving? Vakantiepark Parc du Soleil heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Ga er lekker op uit naar leuke plaatsjes, of bezoek een van de musea in de omgeving. Een selectie van de mogelijkheden vind je hieronder. Nog veel meer leuke uitjes in de omgeving van Parc du Soleil vind je op Noordwijk.info en Noordwijk.org.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Parc du Soleil.

Met kinderen

Archeon

Ga terug naar de prehistorie, de Romeinse Tijd en de middeleeuwen in dit grote amusementspark voor jong en oud.

Ca. 32 km van het park

Archeon

Naar de website

Chimpie Champ

Chimpie Champ is een grote overdekte speeltuin in Aalsmeer. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen hier heerlijk spelen. Klim op de 5 meter hoge Mount Chimpie. Spring in de ballenbak of ga in de power tower hangen. Ouders kunnen terecht op het terras voor een drankje en een broodje.

Ca. 32 km van het park

Chimpie Champ

Naar de website

CORPUS ‘reis door de mens’

beleef in 55 minuten een unieke en spectaculaire ‘reis door de mens’, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Ca. 17 km van het park

CORPUS ‘reis door de mens’

Naar de website

Duinrell

Duinrell is een familiepark voor jong en oud. Tijdens alle seizoenen kan je hier terecht voor een heerlijke dag. Natuurlijk in het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Met o.a. 21 glijbanen, een golfslagbad en de Lazy River. En in de zomer is ook het grote buitenbad geopend. In het attractiepark vind je allerlei attracties voor alle leeftijden. Van een achtbaan tot een rodelbaan maar ook een ballenbad voor de allerkelinsten.

Ca. 23 km van het park

Duinrell

Naar de website

Familiepark Drievliet

In Familiepark Drievliet vind je leuke attracties voor alle leeftijden. Zo is er voor jong en oud wel iets te beleven op dit park. Met familieattracties voor iedereen, bijvoorbeeld de zweefmolen of leuke glijbanen. Of kinderattracties voor de kleintjes. Zoals een draaimolen of kleutertuin. Maar ook voor wie van sensatie houdt zijn er spannende attracties. Daarnaast vinden in het familiepark regelmatig leuke shows plaats.

Ca. 39 km van het park

Familiepark Drievliet

Naar de website

KidsZoo

Hang lekker de beest uit in deze indoor speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Ca. 4 km van het park

KidsZoo

Naar de website

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties voor kleine én grote kinderen.

Ca. 16 km van het park

Linnaeushof

Naar de website

Madurodam

In Madurodam ontdek je waar het kleine Nederland groot in is. Een leuk dagje uit voor kinderen, families en vrienden. Het is een stad vol miniaturen waar je alle hoogtepunten van Nederland ziet. Maar er zijn ook veel leuke doe-dingen en attracties voor jong en oud. Spot alle treinen en boten, speel met water of regel zelf het verkeer in de haven. Tussendoor kan je terecht bij een van de terrassen om even bij te komen.

Ca. 34 km van het park

Madurodam

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Bleekemolens Race Planet

Bij Bleekemolens Race Planet kan iedereen karten. Er zijn verschillende heats voor niveau en leeftijd. Zo is er een speciale kinderheat voor kinderen vanaf 8 jaar. Erg leuk is de familieheat, een korte race met de hele familie. Jong en oud. Dit is ook de enige keer dat dit kan. Normaal racet iedereen alleen met leeftijdsgenoten. Voor de familieheat is reserveren verplicht.

Ca. 38 km van het park

Bleekemolens Race Planet

Naar de website

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is een legendarisch racecircuit. Tot 1985 werd hier de Formule 1 gereden. In 2020 keert dit circus weer terug naar Zandvoort. Maar het circuit heeft Circuit Zandvoort. Bezoek verschillende Circuit Zandvoort. Of rijd zelf over de beroemde racebaan. Kijk op de website voor de agenda en alle mogelijkheden.

Ca. 20 km van het park

Circuit Zandvoort

Naar de website

Kagerplassen

Natuurgebied met acht met elkaar verbonden meren en een netwerk van kleine slootjes en vaarten. Tip: huur een kano.

Ca. 13 km van het park

Kagerplassen

Naar de website

Keukenhof

32 hectare groot park met ruim 7 miljoen bloembollen en 15 kilometer wandelpaden. Kijk op de website om te zien op welke maanden het park is geopend.

Ca. 7 km van het park

Keukenhof

Naar de website

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

3800 hectare groot duingebied met zeldzame flora en fauna maar ook brede stranden, fraaie binnenduinpolders en veenpolders.

Ca. 24 km van het park

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Naar de website

Naturalis

Een erg leuk museum over de diversiteit van de natuur en de voortdurende verandering hierin.

Ca. 18 km van het park

Naturalis

Naar de website

Omniversum

In het Omniversum beleef je films op een compleet andere manier. De films worden geprojecteerd op een halve bol. Deze loopt deels rondom het publiek, je zit dus middenin de film. Dankzij het sublieme geluid wordt dit gevoel nog eens versterkt. Wist je trouwens dat dit koepelscherm zo groot is als een half voetbalveld? Kijk op de website voor een overzicht van de actuele films. Leuk voor een middagje, bijvoorbeeld als het weer eens iets minder is.

Ca. 36 km van het park

Omniversum

Naar de website

Space Expo

Ga op reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels en ontdek alles over de ruimtevaart.

Ca. 11 km van het park

Space Expo

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Amsterdam

In Amsterdam hoef je je niet te vervelen. Wandel langs de grachten en bekijk de mooie panden. Ook kan je er heerlijk winkelen. In de bekende winkelstraten of juist buiten het drukke centrum. Strijk neer in het Vondelpark of op een terras. Maak een rondvaart of bezoek een museum. Je komt tijd tekort.

Ca. 47 km van het park

Amsterdam

Naar de website

Delft

Delft ken je natuurlijk van het beroemde Delfts Blauw. Maar wist je dat deze gezellige stad meer te bieden heeft? Zo heeft de stad een bijzondere band met het Koninklijk Huis. En ook de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer komt er vandaan. Iedereen kent natuurlijk het Meisje met de parel. Dit en nog veel meer is allemaal te ontdekken tijdens een dagje Delft. Natuurlijk vind je er ook genoeg leuke winkeltjes, restaurants en cafés.

Ca. 45 km van het park

Delft

Naar de website

Den Haag

Den Haag is de politieke hoofdstad van ons land. En een stad waar niemand zich hoeft te vervelen. Er is namelijk van alles te doen. Bezoek een van de vele musea die er te vinden zijn. Of wandel over het Binnenhof en vaar door de grachten. Ook een bezoekje aan het strand of Madurodam behoort tot de mogelijkheden. Zo heeft Den haag wel iets te bieden voor iedereen. Jong en oud, weer of geen weer.

Ca. 36 km van het park

Den Haag

Naar de website

Haarlem

Haarlem is een stad die alles heeft. In het gezellige historische centrum vind je hippe winkels en verborgen steegjes. Maar ook een mooie middeleeuwse kerk die een bezoek waard is. Daarna strijk je neer op een gezellig terras. Of je gaat heerlijk uit eten in een van de vele restaurants. Een leuke stad voor een dagje uit.

Ca. 24 km van het park

Haarlem

Naar de website

Leiden

Historische stad met leuke winkels, veel monumenten en interessante musea.

Ca. 18 km van het park

Leiden

Naar de website

Scheveningen

Op Scheveningen is het heerlijk vertoeven. Niet alleen in de zomer maar ieder seizoen, 365 dagen per jaar. Met een kilometers lang strand is het natuurlijk de ideale badplaats. Maar Scheveningen heeft veel meer te bieden. Het beroemde Kurhaus, het reuzenrad op de Pier of een show in het theater. Na een dagje Scheveningen strijk je neer bij een strandpaviljoen. Of een van de leuke restaurantjes bij de haven. Leuk om te combineren met een dagje Den Haag, met de tram ben je er zo.

Ca. 34 km van het park

Scheveningen

Naar de website

Parc du Soleil boeken?

Wil je direct een verblijf op Parc du Soleil boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Parc du Soleil is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Parc du Soleil
Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk

routebeschrijving