Prijzen en beschikbaarheid

Parc du Soleil

Parc du Soleil van TopParken is een heerlijk vakantiepark voor een vakantie aan zee. Je vindt het vakantiepark in Noordwijk. Het ligt op korte afstand van het Noordzeestrand. Op het vakantiepark vind je een overdekt zwembad en peuter- en kleuterbad. Ook is er een indoor en buitenspeeltuin. De kinderen zullen zich hier dus zeker vermaken.

Dit maakt Parc du Soleil een ideale bestemming voor een strandvakantie. Maar ook voor een weekend weg. Of een paar dagen er tussenuit. Groot voordeel is dat je hier dagelijks aan kan komen. Alleen tijdens de bouwvak zit je vast aan bepaalde dagen.

Voorzieningen Parc du Soleil

Op Parc du Soleil vind je verschillende voorzieningen. Zo is er een restaurant en bar waar je dagelijks terecht kan. Bij lekker weer kan je heerlijk ontspannen op het terras. De jongere gasten vermaken zich ondertussen in de speeltuin. Bij slecht weer kunnen ze binnen terecht. Om te spelen of te zwemmen in het overdekte zwembad.

Tijdens schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd. Net als in het weekend en tijdens de feestdagen. Je kan een balletje slaan met tafeltennis of terecht op het pannaveld. Voor je ontbijt kan je gebruik maken van de broodjesservice. Daarnaast zijn er verschillende extra services te boeken.

In de omgeving

Wil je er een dagje op uit? Dan is er ook in de omgeving van Parc du Soleil genoeg te ontdekken. De directe omgeving nodigt uit tot wandel- en fietstochten. Over het strand, door de duinen of langs leuke dorpjes. Maar er zijn nog veel meer leuke uitjes te bedenken, zowel voor jong als oud.

Bezoek bijvoorbeeld de gezellige steden Amsterdam, Haarlem of Delft. Voor een mooie stadswandeling of om gezellig te shoppen. En breng zeker een bezoek aan de Space Expo in Noordwijk. Ga je liever naar de dierentuin of een museum? Ook dan is er genoeg te ontdekken. Hier vind een aantal leuke uitjes in de omgeving van Par du Soleil.

Vakantiehuizen op Parc du Soleil

Tijdens je vakantie verblijf je in een mooie accommodatie. Er zijn luxe en comfortabele chalets voor 4 tot 6 personen. In een groot aantal chalets is je hond welkom. Zo kan ook je trouwe viervoeter genieten van een fijne vakantie. Je kan kiezen uit verschillende comfort en luxe-niveaus. Zo is er voor iedereen wel een geschikte accommodatie te vinden.

Lijkt een strandvakantie aan de Noordzeekust je wel wat? Kijk dan snel verder om alles te weten te komen over Parc du Soleil in Noordwijk. Lees alles over de voorzieningen, omgeving en soorten accommodaties. Heb je een fijn plekje gevonden dan kan je deze direct boeken bij TopParken.

Parc du Soleil boeken?

Wil je direct een verblijf op Parc du Soleil boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Parc du Soleil is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Parc du Soleil
Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk

routebeschrijving