Prijzen en beschikbaarheid

Parc du Soleil, Noordwijk

Parc du Soleil is een vakantiepark van Topparken. Het is te vinden in Noordwijk, op korte afstand van het Noordzeestrand. Met een overdekt zwembad, apart peuter- en kleuterbad en indoor speeltuin is er van alles te beleven. Zowel jong en oud zullen hier volop genieten.

Door de ligging bij de Noordzee is het een ideaal vakantiepark voor een strandvakantie. Je loopt zo naar het Noordzeestrand, op nog geen twee kilometer van het park. Daarnaast is er ook in de omgeving van het vakantiepark van alles te beleven. En wil je met de hond op vakantie? Ook dat is mogelijk bij Parc du Soleil.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Parc du Soleil. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • vlakbij het Noordzeestrand
  • indoor speeltuin
  • overdekt zwembad
  • apart peuter- en kleuterbad
  • gratis wifi

In het kort

  • ca. 155 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan zee
  • aangeboden door TopParken

Vakantiehuizen

Op Parc du Soleil vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons chalet Comfort

Comfortabel 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 42 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons chalet Comfort

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons chalet Deluxe

Luxe 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 46 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons chalet Deluxe

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons chalet Comfort

Comfortabel 5-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 42 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij - maximaal 5 personen

5-persoons chalet Comfort

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Parc du Soleil.

Parc du Soleil
Noordwijk (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Parc du Soleil
Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk

routebeschrijving

Parc du Soleil boeken?

Wil je direct een verblijf op Parc du Soleil boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Parc du Soleil is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Parc du Soleil:

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Zuid-Holland, Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt middenin de duinen van Noordwijk. Het park ligt op nog geen 3 kilomter van de Noordzee. Op het vakantiepark vind je o.a. een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door TopParken

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Dunimar

Zuid-Holland, Noordwijkerhout

Landal Dunimar is een vakantiepark midden in de bollenstreek. Het bungalowpark ligt op korte afstand van de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, vlak bij een mooi duin- en bosgebied.

In het kort: ca. 90 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Dunimar

Prijzen en beschikbaarheid

Park Zandvoort

Noord-Holland, Zandvoort

Park Zandvoort is een kindvriendelijk bungalowpark aan het Noordzeestrand. Liefhebbers van strand en zee zullen op dit vakantiepark de tijd van hun leven hebben.

In het kort: ca. 438 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Center Parcs

Park Zandvoort

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.