Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland ligt op het Zuid-Hollandse strand. Als je ‘s ochtends wakker wordt zie je het strand en de zee. Een ideale bestemming voor wie van zee houdt. Voor een lang weekend weg of een heerlijke strandvakantie. Je kan er het hele jaar terecht. Zo geniet je ieder seizoen van een wel heel bijzonder verblijf.

Beach villa’s

De beach villa’s staan letterlijk op het strand. Geschikt voor vier tot zes personen en voorzien van alle gemakken. Zo wordt slapen op het strand wel heel comfortabel. In je vakantiehuis vind je alles wat je nodig hebt. En na een heerlijke dag in de buitenlucht is het fijn thuis komen in je strandvilla.

In een aantal van deze strandhuizen is bovendien je hond welkom. Maximaal één per accommodatie. In het hoogseizoen mogen honden tussen 09:00 en 19:00 uur niet op het strand komen. M.u.v. een apart gedeelte. Buiten deze tijden mag je hond aangelijnd op het strand. Ook in het duingebied zijn aangelijnde honden welkom.

Omgeving Hoek van Holland

Tijdens je verblijf zal je vooral op het strand te vinden zijn. Maar ook als je eropuit wil is er in de omgeving van Hoek van Holland genoeg te doen. Maak een rondvaart door het havengebied, bezoek leuke steden of verken de omgeving op de fiets of te voet. Het is heerlijk wandelen over het strand maar ook fietsen door de duinen is leuk. Fietsen hoef je niet mee te nemen, deze zijn te huur op het park.

Strandhuis boeken

Lijkt een vakantie op het strand van Hoek van Holland je wel wat? Boek dan vandaag nog een strandhuis voor een weekend weg of langer verblijf. Dit doe je rechtstreeks bij de aanbieder van het park. Hier kan je meer lezen over de beach villa’s die het hele jaar te huur zijn.

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Beach Villa’s Hoek van Holland boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland
Zeekant 125
3151 HW Hoek van Holland

routebeschrijving