Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland, Hoek van Holland

Bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland word je 's ochtends wakker met uitzicht op zee. De strandhuizen zijn het hele jaar door te boeken. En ieder seizoen is het genieten aan de Zuid-Hollandse kust. De beach villa's zijn heerlijk comfortabel en geschikt voor 4 tot 6 personen.

In de directe omgeving vind je strandpaviljoens en surfscholen. Maar ook voor lange strandwandelingen en fietstochten door de duinen zit je hier goed. Op Landal Beach Villa's Hoek van Holland geniet je het hele jaar door.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • comfortabele strandhuizen
  • gelegen op het strand
  • bagageservice vanaf de receptie
  • broodjesservice
  • surfscholen vlakbij

In het kort

  • ca. 74 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging aan zee
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Beach Villa’s Hoek van Holland vind je vakantiehuizen voor maximaal 6 personen.

4-6-persoonsstrandhuis 4-6SH

Comfortabel 6-persoons strandhuisje. Dit strandhuisje beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - 2 etages - type: strandhuisje - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - maximaal 6 personen

4-6-persoonsstrandhuis 4-6SH

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Beach Villa’s Hoek van Holland.

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland
Hoek van Holland (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland
Zeekant 125
3151 HW Hoek van Holland

routebeschrijving

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Beach Villa’s Hoek van Holland boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Beach Villa’s Hoek van Holland:

Vakantiepark Kijkduin

Zuid-Holland, Den Haag

Vakantiepark Kijkduin is een kindvriendelijk park dat vlak bij het strand ligt. In dit leuke vakantiepark vind je veel speeltuintjes en een veilig peuterbadje.

In het kort: ca. 90 accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Kijkduin

Prijzen en beschikbaarheid

Park Waterbos

Zuid-Holland, Rockanje

Park Waterbos is een leuk en kindvriendelijk vakantiepark bij de Zuid-Hollandse kust. Het park met camping ligt op loopafstand van het strand en heeft o.a. een openlucht zwembad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Molecaten

Park Waterbos

Prijzen en beschikbaarheid

Park Rondeweibos

Zuid-Holland, Rockanje

Park Rondeweidebos is een gezellig familiepark aan de kust bij Rockanje. Het park ligt erg mooi in de natuur op nog geen 2 kilometer afstand van het Noordzeestrand.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Molecaten

Park Rondeweibos

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.