Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin in Den Haag – Zuid-Holland – is een leuk vakantiepark vlak bij het Noordzeestrand. Vanaf het vakantiepark loop je zo naar het strand of het gezellige Kijkduin.

Op en rondom het park is genoeg te beleven. Er zijn verschillende sport-, spel- en horecafaciliteiten. Voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes en een heerlijk zwembad. Hier vind je een overzicht van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Ook in de omgeving van Vakantiepark Kijkduin is er van alles te doen voor jong en oud. Wat dacht je van een dagje Scheveningen, winkelen in Den Haag of naar Madurodam. Kinderen zullen zich geen moment vervelen, en dit geldt ook voor de ouders.

Op het bungalowpark vind je verschillende soorten accommodaties. Van bungalowtenten tot luxe vrijstaande villa’s in de duinen. Op Vakantiepark Kijkduin vind je accommodaties voor 3 tot 7 personen.

Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van al het comfort en gemak dat je wenst. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er zelfs speciale kindvriendelijke bungalows met o.a. een kinderstoel en campingbedje. Ook voor mindervaliden zijn er speciale accommodaties.

Kamperen op Vakantiepark Kijkduin.

Hou je meer van kamperen? Dan kan je kiezen voor een 6-persoons bungalowtent met complete inventaris. In de tent is o.a. een keuken aanwezig en vind je gescheiden slaapcabines. Naast de ingerichte bungalowtenten heeft Vakantiepark Kijkduin ook verschillende kampeerplaatsen.

Je ziet het, Kijkduin heeft voor iedereen wel wat te bieden. Op deze pagina lees je alles over de faciliteiten, accommodaties en de omgeving van dit bungalowpark.

Naar Vakantiepark Kijkduin

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Kijkduin.

controleer beschikbaarheid

Vakantiepark Kijkduin adres

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag

routebeschrijving