Over Vakantiepark Kijkduin

Lees alles over dit vakantiepark in Zuid-Holland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Vakantiepark Kijkduin. Vakantiepark Kijkduin is een vakantiepark in Zuid-Holland en is te vinden in de plaats Den Haag.

Impressie van Vakantiepark Kijkduin in Den Haag, Zuid-Holland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Den Haag.

Informatie over Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin in Den Haag – Zuid-Holland – is een leuk vakantiepark vlak bij het Noordzeestrand. Vanaf het vakantiepark loop je zo naar het strand of het gezellige Kijkduin.

Op en rondom het park is genoeg te beleven. Er zijn verschillende sport-, spel- en horecafaciliteiten. Voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes en een heerlijk zwembad. Hier vind je een overzicht van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Ook in de omgeving van Vakantiepark Kijkduin is er van alles te doen voor jong en oud. Wat dacht je van een dagje Scheveningen, winkelen in Den Haag of naar Madurodam. Kinderen zullen zich geen moment vervelen, en dit geldt ook voor de ouders.

Op het bungalowpark vind je verschillende soorten accommodaties. Van bungalowtenten tot luxe vrijstaande villa’s in de duinen. Op Vakantiepark Kijkduin vind je accommodaties voor 3 tot 7 personen.

Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van al het comfort en gemak dat je wenst. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er zelfs speciale kindvriendelijke bungalows met o.a. een kinderstoel en campingbedje. Ook voor mindervaliden zijn er speciale accommodaties.

Kamperen op Vakantiepark Kijkduin.

Hou je meer van kamperen? Dan kan je kiezen voor een 6-persoons bungalowtent met complete inventaris. In de tent is o.a. een keuken aanwezig en vind je gescheiden slaapcabines. Naast de ingerichte bungalowtenten heeft Vakantiepark Kijkduin ook verschillende kampeerplaatsen.

Je ziet het, Kijkduin heeft voor iedereen wel wat te bieden. Op deze pagina lees je alles over de faciliteiten, accommodaties en de omgeving van dit bungalowpark.

Vakantiepark Kijkduin boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Kijkduin boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Vakantiepark Kijkduin in Den Haag.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag

Bekijk hier de ligging van Vakantiepark Kijkduin.