Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Kijkduin, Den Haag

Vakantiepark Kijkduin is een kindvriendelijk park dat vlak bij het strand ligt. In dit leuke vakantiepark vind je veel speeltuintjes en een veilig peuterbadje.

In de buurt van het park vind je leuke pretparken en het mooie Noordzeestrand. Dit maakt Vakantiepark Kijkduin tot een perfect park voor jonge gezinnen. Gelukkig is er ook voor ouders en andere gasten genoeg te beleven. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, tennisbanen, een jeu de boulesbaan en een lasergame hal.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Vakantiepark Kijkduin. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Bijzonderheden

  • direct achter de duinen
  • strand op loopafstand
  • overdekt zwembad
  • recreatieprogramma
  • op fietsafstand van Scheveningen

In het kort

  • ca. 90 accomodaties
  • huisdiervrij vakantiepark
  • autovrij vakantiepark
  • ligging aan zee
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Vakantiepark Kijkduin vind je vakantiehuizen voor 3 tot 7 personen. Bijvoorbeeld:

3-persoons vrijstaand duinchalet type KD2 (mindervaliden)

3-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - gelijkvloers - type: chalet - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - aangepast - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 3 personen

3-persoons vrijstaand duinchalet type KD2 (mindervaliden)

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand duinchalet type KD4

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand duinchalet type KD4

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons vrijstaande cottage type SCRK

5-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: cottage - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 5 personen

5-persoons vrijstaande cottage type SCRK

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Vakantiepark Kijkduin.

Vakantiepark Kijkduin
Den Haag (Zuid-Holland)

Adresgegevens

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag

routebeschrijving

Vakantiepark Kijkduin boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Kijkduin boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Zuid-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Vakantiepark Kijkduin is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Vakantiepark Kijkduin:

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Zuid-Holland, Hoek van Holland

Bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland word je 's ochtends wakker met uitzicht op zee. De strandhuizen zijn het hele jaar door te boeken. En ieder seizoen is het genieten aan de Zuid-Hollandse kust. De beach villa's zijn heerlijk comfortabel en geschikt voor 4 tot 6 personen.

In het kort: ca. 74 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Prijzen en beschikbaarheid

Park Waterbos

Zuid-Holland, Rockanje

Park Waterbos is een leuk en kindvriendelijk vakantiepark bij de Zuid-Hollandse kust. Het park met camping ligt op loopafstand van het strand en heeft o.a. een openlucht zwembad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Molecaten

Park Waterbos

Prijzen en beschikbaarheid

Park Rondeweibos

Zuid-Holland, Rockanje

Park Rondeweidebos is een gezellig familiepark aan de kust bij Rockanje. Het park ligt erg mooi in de natuur op nog geen 2 kilometer afstand van het Noordzeestrand.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Molecaten

Park Rondeweibos

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Zuid-Holland zoekt.