Largo Waterrijk Oesterdam

Largo Waterrijk Oesterdam in Tholen – Zeeland – is een vakantiepark dat op een prachtige locatie is gelegen. Het luxe vakantiepark ligt namelijk direct aan het water, midden in Nationaal Park Oosterschelde. Door deze ligging is het park ideaal voor iedereen die in alle rust wil genieten van een verblijf vol watersportmogelijkheden.

Het bungalowpark beschikt o.a. over een eigen jachthaven waar ook je eigen boot kan aanmeren. De villa’s op het park zijn geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over alle luxe die je wenst. Kortom, een perfecte vakantiebestemming in Zeeland.

Voorzieningen

Op Largo Waterrijk Oesterdam vind je verschillende voorzieningen om je verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. Zo zijn er verschillende horecavoorzieningen waaronder een restaurant en een pizzeria. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en natuurlijk is er volop zwemwater rondom het park.

Ook op het gebied van waterrecreatie is er van alles te beleven op het park. Of je nu wilt vissen, kajakken of waterskiën… het is allemaal mogelijk. In de watersportwinkel op het vakantiepark kan je terecht voor allerhande artikelen.

De omgeving

Ook in de omgeving van Largo Waterrijk Oesterdam is er genoeg te beleven. Het vakantiepark ligt op de grens van Zeeland en Noord-Brabant waardoor je letterlijk alle kanten op kan. Zelfs België is prima te bereiken vanuit Tholen, erg leuk voor een dagje uit als je even toe bent aanw at afwisseling.

Verder vind je in de nabijheid van het park rustige strandjes, mooie natuur en tal van bezienswaardigheden en leuke plaatsjes. Je ziet het, voor jong en oud is er genoeg te beleven op en in de omgeving van Largo Waterrijk Oesterdam.

Luxe villa’s bij het water

Op Largo Waterrijk Oesterdam vind je vrijstaande luxe villa’s voor 4 tot 12 personen. De villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger waar je een eigen boot kwijt kan. Een aantal villa’s is vormgegeven door de bekende ontwerper Piet Boon en hebben een nog luxere uitstraling, zowel van binnen als van buiten.

Alle villa’s beschikken over de luxe en comfort die je je maar kan wensen. Een complete inrichting, luxe keuken en badkamer en heerlijk terras behoren tot de standaard uitrusting. Een mooier plekje bij het water zal moeilijk te vinden zijn.

Vakantie bij de Oosterschelde

Lijkt een vakantie in Zeeland je wel iets dan is Largo Waterrijk Oesterdam bij de Oosterschelde misschien wel iets voor jou. Als je kan genieten van rust, luxe en water is dit jouw bestemming. De luxe villa’s maken het plaatje helemaal compleet.

Kijk snel verder en lees meer over de voorzieningen, de omgeving en de luxe accommodaties op dit vakantiepark in Zeeland. Als je een mooie villa hebt gevonden kan je deze direct online boeken. We wensen je alvast een onvergetelijke vakantie.

Naar Largo Waterrijk Oesterdam

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Largo Waterrijk Oesterdam.

controleer beschikbaarheid

Largo Waterrijk Oesterdam adres

Largo Waterrijk Oesterdam
Oesterdam 3
4691 PV Tholen

routebeschrijving