Menu

Parkomschrijving Zeeland Village

Zeeland Village in Scharendijke – Zeeland – is een mooi gelegen vakantiepark op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het park ligt direct aan het Grevelingenmeer waar je terecht kan voor een groot aantal activiteiten op het water. Op nog geen drie kilometer afstand vind je bovendien de mooie Noordzeestranden.

Door de unieke ligging van dit vakantiepark is Zeeland Village dus de ideale bestemming voor een vakantie aan het water. Daarnaast kan je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Maar er is nog veel meer te beleven op en rondom het park.

Faciliteiten

Op Zeeland Village vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er o.a. verschillende speeltuintjes, een overdekt zwembad met apart peuterbadje en een tennisbaan op het vakantiepark te vinden.

Ook kan je op het vakantiepark terecht voor een hapje en drankje en de dagelijkse boodschappen. Je ziet het, genoeg voorzieningen voor een geslaagde vakantie in Zeeland.

Omgeving

Ook in de omgeving van Zeeland Village is er van alles te zien en te doen. Het park ligt bij het kleine plaatsje Scharedijke waar o.a. een jachthaven, bakkertje en enkele caf├ęs en restaurantjes zijn te vinden.

Verder vind je een groot aantal bezienswaardigheiden op en rondom Schouwen-Duiveland. Voor alle leeftijden zijn er dus genoeg leuke uitstapjes te maken in de natuur, naar leuke dorpjes of een van de andere mogelijkheden rondom Zeeland Village.

Bungalows vlak bij het water

Op Zeeland Village vind je mooie vrijstaande bungalows voor 4 tot 8 personen. De bungalows zijn allemaal comfortabel ingericht en beschikken over alle gemakken voor een geslaagde vakantie in Zeeland.

Voor mindervalide gasten is een aangepaste bungalow beschikbaar en ook aan jonge gasten is gedacht. Door de mooie ligging van Zeeland Village loop je vanaf je bungalow zo naar het Grevelingenmeer.

Op vakantie in Zeeland

Lijkt een vakantie in Zeeland je wel wat en wil je het Grevelingenmeer en de Noordzee onder handbereik hebben? Dan is Zeeland Village in Scharedijke misschien wel iets voor jou.

We hebben alle informatie over het park, de omgeving en de accommodaties voor je verzameld en op een rijtje gezet. Heb je een leuke bungalow gevonden dan kan je deze direct online boeken. We wensen je alvast veel plezier op vakantiepark Zeeland Village in Zeeland!

Zoek een ander vakantiepark