Menu

Parkomschrijving Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland in Renesse is een kleinschalig en knus vakantiepark. Het ligt midden in het groen op een rustige plek. Ideaal voor gasten die willen genieten van een vakantie in Zeeland buiten de drukte.

Het strand is op ongeveer 4 kilometer van het park te vinden. Prima bereikbaar met de fiets. Het levendige centrum van het dorp Renesse ligt op nog geen 2 kilometer van Kustpark Klein Poelland. Het vakantiepark heeft niet veel voorzieningen. In de omgeving vind je gelukkig alles wat je nodig hebt.

Faciliteiten op Kustpark Klein Poelland

Op Kustpark Klein Poelland vind je enkele faciliteiten. O.a. een speeltuintje, fietsverhuur en een receptie. Gasten van dit vakantiepark kunnen gebruik maken van de faciliteiten van De Soeten Haert. Dit park ligt ongeveer 4 kilometer verder.

In het vlakbij gelegen dorp Renesse vind je verder alle voorzieningen. Een supermarkt, gezellige winkeltjes en tal van restaurants en terrassen. Is het een dagje minder goed weer? Dan kan je gratis terecht bij het subtropisch zwembad van Roompot Beach Resort in Kamperland.

In de omgeving

In de omgeving van Kustpark Klein Poelland hoeft niemand zich te vervelen. Je kan heerlijk wandelen en fietsen. Door de mooie Zeeuwse natuur en naar leuke dorpjes. Bij lekker weer zit je natuurlijk op het strand. Een heerlijke plek voor jong en oud.

Ook voor leuke uitstapjes ben je bij Kustpark Klein Poelland op het juiste adres. In de directe omgeving is genoeg te doen. Van bezienswaardigheden tot gezellige steden voor een leuk dagje uit. Zo heeft dit knusse vakantiepark voor iedereen wel iets te bieden.

Bungalows op Kustpark Klein Poelland

Op Kustpark Klein Poelland vind je bungalows voor 4 tot 8 personen. Deze bungalows zijn natuurlijk voorzien van alle gemak. Een compleet ingerichte keuken, een eigen terras en een gezellige woonkamer. Je voelt je er meteen helemaal thuis.

Voor mindervalide gasten is er een aangepaste bungalow beschikbaar. Deze heeft rolstoelvriendelijke voorzieningen. De auto parkeer je op een parkeerplaats vlakbij je vakantiehuis.

Op vakantie in Renesse?

Lijkt een vakantie in Renesse je wel iets? En zoek je een knus vakantiepark buiten de drukte? Dan is Kustpark Klein Poelland iets voor jou. We hebben alle informatie over het park, de faciliteiten en de accommodaties voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Zo hoef jij alleen nog maar te zoeken naar een geschikte accommodatie. Heb je een leuke bungalow gevonden? Dan kan je deze direct online boeken bij de aanbieder van Kustpark Klein Poelland.

Zoek een ander vakantiepark