Residence Wijngaerde

Residence Wijngaerde in Domburg – Zeeland – is een nieuw appartementencomplex op een prachtige locatie. Op nog geen 200 meter van het strand en in het hart van Domburg is Residence Wijngaerde de perfecte bestemming voor een luxe strandvakantie in eigen land.

In de directe omgeving van het complex vind je allerlei voorzieningen zoals gezellige restaurants en terrasjes en leuke boetiekjes. Wil je een vakantie in Zeeland met alles erop en eraan dan is Residence Wijngaerde misschien wel iets voor jou.

Faciliteiten en voorzieningen

Op Residence Wijngaerde zelf vind je weinig voorzieningen maar door de centrale ligging vind je alles in de directe omgeving. Onder het appartementencomplex komt wel een restaurant en zullen verschillende leuke winkeltjes verschijnen.

In Domburg vind je verder alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Tal van eetgelegenheden, een supermarkt en verschillende leuke winkeltjes. Kortom, alles voor je dagelijkse behoeften.

In de omgeving

In de omgeving van Residence Wijngaerde is er van alles te beleven voor jong en oud. Het mooie strand van Domburg ligt op loopafstand van je appartement , net als de vele voorzieningen in het stadje.

Het landschap rond Domburg nodigt uit om Walcheren op de fiets te ontdekken. Maar ook lange wandeltochten door de natuur zijn mogelijk in de omgeving van het complex. Natuurlijk zijn er ook veel bezienswaardigheden op en rond Walcheren te vinden voor een dagje uit.

Luxe appartementen

In Residence Wijngaerde vind je luxe appartementen voor 4 tot 7 personen. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en zijn voorzien van alle gemak en comfort. Na een dagje strand kom je even helemaal bij op je eigen balkon.

Voor nog meer luxe kan je kiezen voor een wellness appartement met o.a. een eigen sauna. Zo kan je volop genieten en ontspannen tijdens je vakantie in Zeeland.

Vakantie in Domburg?

Lijkt een vakantie in Zeeland je wel iets dan is Residence Wijngaerde in Domburg misschien wel iets voor jou. Door de centrale ligging en de mooie appartementen is dit de ideale bestemming voor een luxe strandvakantie in eigen land.

We hebben alle informatie over de appartementen en de omgeving voor je verzameld en op een rijtje gezet. Zo kan je direct bekijken of Residence Wijngaerde iets voor je is. Heb je een leuk appartement gevonden dan kan je deze direct boeken bij de aanbieder.

Naar Residence Wijngaerde

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Residence Wijngaerde.

controleer beschikbaarheid

Residence Wijngaerde adres

Residence Wijngaerde
Wijngaerdstraat 19
4357 AR Domburg

routebeschrijving