Faciliteiten op Residence Wijngaerde

De voorzieningen op dit vakantiepark in Zeeland

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Residence Wijngaerde in Domburg. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Zeeland allemaal te bieden heeft.

Impressie van Residence Wijngaerde in Domburg, Zeeland

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Residence Wijngaerde? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Domburg. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Horecavoorzieningen

  • EetcafĂ© / bar
  • Restaurant

Sport- en spelfaciliteiten

  • Golfbaan in de omgeving

Zwemmogelijkheden

  • Zee (op loopafstand)

Verhuurmogelijkheden

  • Fietsenverhuur

Parkfaciliteiten

  • Maximaal 1 km. van het strand
  • Internet (Wi-Fi) gehele park (betaald)

Gasten van Residence Wijngaerde kunnen gebruik maken van de Koos Kids Club op Vakantiepark Hof Domburg en hebben onbeperkt toegang tot Zwemparadijs De Parel in Domburg.

Residence Wijngaerde boeken?

Wil je direct een verblijf op Residence Wijngaerde boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Residence Wijngaerde in Domburg.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Residence Wijngaerde
Wijngaerdstraat 19
4357 AR Domburg

Bekijk hier de ligging van Residence Wijngaerde.