Kenmerken van Hof Domburg

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Zeeland

Wil je op vakantie naar Zeeland? Dan is Hof Domburg in Domburg misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Hof Domburg in Domburg, Zeeland

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Zeeland? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Hof Domburg wordt aangeboden door Roompot Vakanties. Roompot Vakanties draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Zeeland.

Ligging

Algemeen

  • Op Hof Domburg vind je ongeveer 150 accommodaties
  • Er zijn accommodaties voor 4 tot 12 personen
  • In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan
  • Het vakantiepark is niet autovrij, parkeren kan op een parkeerplaats vlak bij de accommodatie

Parkthema

  • Beauty en wellness
  • Kinderen en familie
  • Strand en zee

Gezondheid en zorg

  • Speciale vakantiehuisjes voor gasten met astma/COPD
  • Speciale vakantiehuisjes voor mindervaliden
  • Zorg en dienstverlening mogelijk

Meer informatie over zorg op Hof Domburg

Op alle Nederlandse vakantieparken van Roompot Vakanties is zorg en dienstverlening mogelijk. Dit wordt verzorgd door RP Care, onderdeel van Roompot Vakanties. RP Care werkt samen met verschillende (para)medische instellingen en organisaties om vakanties met zorg aan te bieden. Voor zorg en hulpmiddelen werkt RP Care samen met Comfortzorg.

Om een vakantie met zorg en hulpmiddelen te boeken dien je eerst een accommodatie te boeken op één van de parken van Roompot Vakanties. Na de bevestiging van je reservering ontvang je een overeenkomstnummer. Met dit nummer kan je online de gewenste zorg en hulpmiddelen aanvragen. RP Care zorgt er dan voor dat deze klaar staan in je accommodatie op de dag van aankomst.

Meer informatie over RP Care en zorg op maat is te lezen op de speciale website van RP Care.

Hof Domburg boeken?

Wil je direct een verblijf op Hof Domburg boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Hof Domburg in Domburg.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Hof Domburg
Schelpweg 7
4357 RD Domburg

Bekijk hier de ligging van Hof Domburg.