Over Park Hoogduin

Lees alles over dit vakantiepark in Zeeland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Park Hoogduin. Park Hoogduin is een vakantiepark in Zeeland en is te vinden in de plaats Cadzand-Bad.

Impressie van Park Hoogduin in Cadzand-Bad, Zeeland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Cadzand-Bad.

Informatie over Park Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin in Cadzand-Bad – Zeeland – is een prachtig gelegen vakantiepark bij de duinen van Cadzand. Vanaf het park sta je binnen enkele minuten op het brede zandstrand van de Zeeuwse kust. Een ideale bestemming dus voor liefhebbers van zon, strand en zee.

Maar niet alleen voor strandliefhebbers heeft Park Hoogduin wat te bieden. Ook liefhebbers van rust en natuur komen op dit vakantiepark volledig aan hun trekken. In de omgeving kan je heerlijk wandelen of fietsen door het Zeeuwse boerenland en de prachtige natuur.

Faciliteiten op Park Hoogduin

Op Molecaten Park Hoogduin vind je een aantal faciliteiten voor jong en oud. Natuurlijk zijn er op het park verschillende speelmogelijkheden te vinden zoals een binnenspeeltuin, een speeltuin met trampoline en tafeltennis. Ook kan je volleyballen of je uitleven op het sportveld.

Voor de inwendige mens is natuurlijk ook gezorgd. In de gezellige brasserie kan je terecht voor een kopje koffie of thee en een drankje op het terras. Wil je een hapje blijven eten dan is dat ook mogelijk. Op Park Hoogduin vind je ook een supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen kan halen wanneer je in je eigen accommodatie wilt koken.

In de omgeving van Park Hoogduin

Behalve het prachtige strand is er in de omgeving van Molecaten Park Hoogduin nog veel meer te beleven. Natuurliefhebbers kunnen terecht in prachtige natuurgebieden waarbij Het Zwin een aanrader is. In de omgeving kan je uren wandelen en fietsen en volop genieten van de mooie natuur.

Wil je eens wat anders doen dan kan je een van de leuke dorpjes of steden in de omgeving bezoeken. Zelfs een bezoekje aan de Belgische steden Antwerpen, Brugge of Gent behoort tot de mogelijkheden. Ook dierentuinen, musea en andere bezienswaardigheden zijn in de omgeving van het park te vinden. Je ziet het, Zeeuws-Vlaanderen heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Accommodaties op het vakantiepark

Op Park Hoogduin vind je een ruime camping waar een aantal huuraccommodaties te vinden is. Op het terrein staan comfortabele huurcaravans voor 4 tot 5 personen. Natuurlijk zijn deze stacaravans voorzien van alle gemakken zoals een complete keuken, een badkamer met eigen sanitair en een terras met tuinmeubilair. In een aantal accommodaties is ook je huisdier welkom.

Voor grotere gezelschappen is naast Park Hoogduin een luxe 10-persoons vakantiehuis te vinden. Ideaal als je met de hele familie of vriendenclub wilt genieten van een heerlijke strandvakantie in Zeeuws-Vlaanderen.

Ook op vakantie in Zeeuws-Vlaanderen?

Lijkt een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen je wel iets? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over de verschillende accommodaties, de faciliteiten op het park en de veelzijdige omgeving van Park Hoogduin. Alle gegevens hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.

Heb je eenmaal een leuke accommodatie gevongen op Molecaten Park Hoogduin dan kan je deze direct online boeken bij de aanbieder. Zo ben je alvast verzekerd van een mooie uitvalsbasis om dit mooie deel van Zeeland te ontdekken. We wensen je alvast een fijne vakantie of gezellig weekend weg op dit leuke vakantiepark in Zeeland.

Park Hoogduin boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Hoogduin boeken? Ga dan naar de website van Molecaten en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Park Hoogduin in Cadzand-Bad.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Park Hoogduin
Zwartepolderweg 1
4506 HT Cadzand-Bad

Bekijk hier de ligging van Park Hoogduin.