Over Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Lees alles over dit vakantiepark in Zeeland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een vakantiepark in Zeeland en is te vinden in de plaats Cadzand-Bad.

Impressie van Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Cadzand-Bad, Zeeland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Cadzand-Bad.

Informatie over Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Cadzand-Bad – Zeeland – is een nieuw vakantiepark aan de kust. Dit luxe bungalowpark is te vinden aan de Zeeuws-Vlaamse kust en is schitterend gelegen in het duinlandschap.

Vanuit het vakantiepark loop je door het gezellige dorpje zo naar het strand dat op slechts 350 meter van het park ligt. Dit maakt Noordzee Résidence Cadzand-Bad een ideale bestemming voor een luxe strandvakantie in eigen land.

Vakantieplezier aan het strand

Op het vakantiepark vind je tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo vind je op het park o.a. een bowlingbaan, midgetgolf en speeltuintjes voor de kinderen. Ook heeft Noordzee Résidence Cadzand-Bad  een overdekt zwembad voor als het weer iets minder is.

Tegen betaling kan je ook gebruik maken van de sporthal Cadzand waar je terecht kan voor tennis, squash en voetbal. Ook worden in de sporthal regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

In de omgeving van Noordzee Résidence Cadzand-Bad is ook genoeg te beleven. Er zijn veel gezellige dorpjes te vinden en de Belgische kust met haar leuke kustplaatsen is ook makkelijk te bereiken. Natuurlijk kan je ook volop genieten van de prachtige natuur en leuke bezienswaardigheden. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een verblijf in dit luxe vakantiepark in Zeeland.

Mooie bungalows en villa’s vlak bij zee

Op het vakantiepark vind je schitterende bungalows en vrijstaande villa’s. Noordzee Résidence Cadzand-Bad heeft accommodaties voor 4 tot 16 personen. De bungalows en villa’s zijn beschikbaar in verschillende prijsklasses en luxeniveaus zodat er voor iedereen wel een passende accommodatie te vinden is.

Uiteraard zijn alle accommodaties voorzien van al het gemak en comfort dat je wenst. Helemaal feest is het in de luxe villa’s met eigen aanlegsteiger en roeiboot. Op vakantie in Nederland was nog nooit zo leuk!

Ook op vakantie naar Zeeland?

Op deze pagina lees je alles over Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Lees meer over de faciliteiten en accommodaties en ontdek wat er zoal in de ogmeving te doen is. Heb je een mooie bungalow of villa gevonden dan kan je deze direct online boeken. Lees snel verder over dit mooie bungalowpark en kies ook voor zo’n heerlijke strandvakantie in Zeeland.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad boeken?

Wil je direct een verblijf op Noordzee Résidence Cadzand-Bad boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Cadzand-Bad.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Noordzee Résidence Cadzand-Bad
Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad

Bekijk hier de ligging van Noordzee Résidence Cadzand-Bad.