Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede

Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede – Zeeland – is een klein vakantiecomplex op korte afstand van het strand. Dit complex bestaat uit een statig Heerenhuis met appartementen en bijbehorende hoevewoningen. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het strand en het leuke dorpje Burgh-Haamstede ligt vlakbij.

In de omgeving van het vakantiepark is het heerlijk fietsen en wandelen door mooie natuur en langs leuke dorpjes. Het Noordzeestrand nodigt uit tot lange strandwandelingen of heerlijk zonnen. Ook zijn er in de buurt voldoende mogelijkheden tot watersport met het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.

Op en rond Résidence ‘t Hof van Haamstede

Op Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede vind je niet veel faciliteiten, je kan gebruik maken van een aantal faciliteiten op het nabij gelegen Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede. In het Heerenhuis vind je een wellnessruimte met infraroodsauna, traditionele sauna en stoomdouchecabine. Gasten van de appartementen kunnen hier gebruik van maken.

In de omgeving van het vakantiepark vind je o.a. natuurgebied De Zeepeduinen waar je prima kan wandelen. Ook Deltapark Neeltje Jans is zeker een bezoek waard. Natuurlijk mag een uitstapje naar leuke plaatsen als Zierikzee en Middelburg niet ontbreken tijdens je verblijf in Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede.

Comfortabele appartementen en hoevewoningen

Op Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede vind je mooie appartementen en hoevewoningen. Er zijn accommodaties voor 4 en 6 personen in verschillende luxeniveaus en prijsklasses. De vakantiewoningen en appartementen zijn voorzien van alle gemak en comfort. Zo is bijvoorbeeld een vaatwasser en een lekker terras met tuinmeubilair standaard.

Door het rustige karakter van het vakantiecomplex is Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede niet geschikt voor (groepen) jongeren tot 25 jaar. Voor alle anderen is dit een heerlijk vakantiepark voor een geslaagde vakantie in Zeeland.

Naar Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede.

controleer beschikbaarheid

Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede adres

Landal Résidence ‘t Hof van Haamstede
Hogeweg 57
4328 PG Burgh-Haamstede

routebeschrijving