Menu

Parkomschrijving Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse – Zeeland – is een leuk vakantiepark aan het Grevelingenmeer. Door de prachtige ligging aan dit meer is Vakantiepark Aquadelta erg geschikt voor watersportliefhebbers. Zo kan je in de directe omgeving van het park o.a. zeilen, duiken, kano├źn en surfen.

Maar ook als je niet van watersport houdt heeft dit recreatiepark van alles te bieden. Op het park vind je een groot aantal faciliteiten waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Er zijn verschillende sportmogelijkheden, leuke horecavoorzieningen en recreatieprogramma’s voor jong en oud.

In de omgeving van Vakantiepark Aquadelta

In de directe omgeving van het park vind je een leuk zandstrand aan het Grevelingenmeer. Het fraaie Noordzeestrand ligt op een half uur rijden met de auto.

Verder liggen in de buurt van het park leuke dorpen en steden als Bruinisse, Middelburg en het prachtige Veere.

Veel soorten accommodaties bij Aquadelta

Op het bungalowpark vind je verschillende soorten accommodaties voor 2 tot 20 personen. De accommodaties zijn er in alle prijsklasses en luxeniveaus. Van voordelige appartementen tot grote vakantievilla’s voor maar liefst 20 personen.

Ook zijn er verschillende kindvriendelijke accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. In een aantal accommodaties is ook je huisdier van harte welkom.

Zoek een ander vakantiepark