Afbeelding bij vakantiepark met hond
Zoek een vakantiepark in Nederland

Vakantiepark met hond

Wil jij naar een vakantiepark met je hond? Op deze parken in Nederland is je hond welkom. Sommige parken hebben zelfs speciale bungalows. Hier vind je allerlei extra’s zoals een mand, eet- en drinkbak en omheinde tuin... verder lezen?

Vakantiepark met hond

Wil jij naar een vakantiepark met je hond? Op deze parken in Nederland is je hond welkom. Sommige parken hebben zelfs speciale bungalows. Hier vind je allerlei extra’s zoals een mand, eet- en drinkbak en omheinde tuin.

Met de hond op vakantie

Veel mensen nemen de hond mee op vakantie. Op veel vakantieparken zijn honden dan ook welkom. Zowel in de accommodaties als op het park zelf. Meestal zijn maximaal één of twee honden toegestaan per accommodatie. Al zijn er ook parken die meer huisdieren toelaten.

Gaat je met je hond naar een vakantiepark? Dan betaal je vaak een extra toeslag voor je verblijf. O.a. voor de extra schoonmaakkosten van je accommodatie. Wat deze toeslag is zie je tijdens je boeking. Dan moet je namelijk aangeven dat je huisdier mee gaat.

Honden op het park

Ben je met je hond op een vakantiepark? Dan moet deze meestal aangelijnd zijn. Vooral om overlast voor anderen te beperken. Ook in openbare voorzieningen is je hond niet altijd welkom. Denk aan restaurants en winkels. Hou hier dus rekening mee. In je accommodatie mag je hond natuurlijk vrij rondlopen.

Ook zijn er soms speciale uitlaatvelden op het park. Deze worden dan aangegeven op het park of op de plattegrond. En natuurlijk kan je ook in de omgeving van het park wandelen met je hond.

Voorzieningen voor honden

Op sommige vakantieparken zijn er speciale voorzieningen voor honden. Bijvoorbeeld een hondendouche, oppas of zwemplaats. Of zelfs met een speciaal hondenmenu in het restaurant. Zo wordt de vakantie voor je hond één groot feest.

O.a. bij Landal GreenParks vind je parken met uitgebreide voorzieningen voor je hond. Hier vind je ook speciale hondenbungalows. Met o.a. een mand en bench. Maar ook verstelbare voeder- en drinkbakken en een omheinde tuin.

Vakantie met hond aan zee

Wil je met je hond naar een vakantiepark aan zee? Dan kan je o.a. terecht bij deze parken. Hou er wel rekening mee dat je hond niet altijd op het strand mag. Sommige stranden zijn huisdiervrij, op andere stranden moet je hond aangelijnd zijn. Ook zijn op sommige stranden honden pas in de avond welkom.

Deze strengere regels gelden meestal tijdens het hoogseizoen. Tussen september en april is je hond veel vrijer op het strand. Op DoggyDating kan je de hondenstranden in Nederland bekijken. Vaak weet men ook bij de receptie op het park wat toegestaan is.

Vakantiepark met hond zoeken

Jouw ideale vakantiepark met je hond heb je zo gevonden. Hieronder zie je alle parken waar honden zijn toegestaan. Met de filters kan je deze verder verfijnen. Geef aan waar je heen wilt en met wie. Ook andere wensen kan je makkelijk aangeven. Een paar tellen later heb je jouw ideale vakantiepark met hond gevonden.

Verberg deze tekst