Autovrij vakantiepark

Vind een autovrij vakantiepark in Nederland. Op al deze parken is autoverkeer niet of beperkt toegestaan. Klik op een park voor meer informatie of boek direct bij de aanbieder.

Filters (wijzig)

Autovrij vakantiepark - 35 resultaten

Met deze filters pas je de getoonde vakantieparken aan:

Jouw keuze

Autovrij vakantiepark - 35 resultaten

Water Village

Zeeland, Kamperland

Water Village is een nieuw vakantiepark dat vlak bij het Noordzeestrand ligt. Dit kleinschalige vakantiepark is volledig duurzaam en autovrij. Een heerlijke plek om te genieten van al het moois dat Zeeland heeft te bieden.

In het kort: ca. 86 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - meren en plassen - strand en zee - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Water Village

Prijzen en beschikbaarheid

Safari Resort Beekse Bergen

Noord-Brabant, Hilvarenbeek

Op Safari Resort Beekse Bergen overnacht je tussen de wilde dieren. In luxe lodges, een safaritent of boomhut. Als gast heb je bovendien onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen én Speelland Beekse Bergen.

In het kort: ca. 220 accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Libéma

Safari Resort Beekse Bergen

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Vlieduyn

Friesland, Oost-Vlieland

Landal Vlieduyn is een kleinschalig complex op Vlieland. Strand en zee liggen slechts 200 meter van je appartement. Net als de duinen en het bos. Kortom, een heerlijke plek voor wie wil genieten van de rust en natuur. Maar natuurlijk ook voor liefhebbers van strand en zee.

In het kort: ca. 36 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Vlieduyn

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Zuid-Holland, Hoek van Holland

Bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland word je 's ochtends wakker met uitzicht op zee. De strandhuizen zijn het hele jaar door te boeken. En ieder seizoen is het genieten aan de Zuid-Hollandse kust. De beach villa's zijn heerlijk comfortabel en geschikt voor 4 tot 6 personen.

In het kort: ca. 74 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Prijzen en beschikbaarheid

Bos en Duin

Zeeland, Oostkapelle

Vakantiepark Bos en Duin is een kleinschalig vakantiepark vlak bij de Zeeuwse kust. Dit autovrije bungalowpark is ideaal voor liefhebbers van strand én natuur.

In het kort: ca. 56 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Bos en Duin

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Giethoorn

Overijssel, Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is een autovrij vakantiepark aan de oever van de Bovenwijde. Dit nieuwe vakantiepark in het centrum van Giethoorn is erg geschikt voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 40 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Giethoorn

Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Schin op Geul

Limburg, Walem

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark in de heuvels van Zuid-Limburg. In de omgeving van dit park kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur.

In het kort: ca. 145 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Schin op Geul

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Weerterbergen

Limburg, Weert

Vakantiepark Weerterbergen is een groot vakantiepark in de Limburgse natuur. Op dit familiepark vind je o.a. een subtropisch zwemparadijs en een indoor speeltuin.

In het kort: ca. 500 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Weerterbergen

Prijzen en beschikbaarheid

Bospark De Schaapskooi

Gelderland, Epe

Bospark De Schaapskooi is een rustig en autovrij vakantiepark op de Veluwe. Op het vakantiepark vind je o.a. een overdekt zwembad met apart peuterbad en een compleet speelkasteel.

In het kort: ca. 198 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Bospark De Schaapskooi

Prijzen en beschikbaarheid

Recreatiecentrum De Bosgraaf

Gelderland, Lieren

De Bosgraaf is een camping waar ook chalets en trekkershutten te huur zijn. Op het park vind je een verwarmd zwembad met een 30 meter lange glijbaan en faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Ardoer

Recreatiecentrum De Bosgraaf

Prijzen en beschikbaarheid

Autovrij vakantiepark

Op een autovrij vakantiepark is autoverkeer niet – of beperkt – toegestaan. Fijn als je even lekker weg wil met jonge kinderen. Zo kunnen ze veilig buiten spelen voor je vakantiehuis. Of zelf naar de speeltuin lopen. En natuurlijk ‘s ochtends verse broodjes halen voor het ontbijt. Altijd een leuke onderneming! Vind hier een autovrij vakantiepark in Nederland voor een ontspannen verblijf.

Beperkt autoverkeer

Soms is beperkt autoverkeer wél toegestaan. Dit is meestal op wisseldagen, zodat de auto in- en uitgeladen kan worden. Ook de servicediensten van het park rijden over het park. Natuurlijk langzaam en vaak met elektrische wagentjes. Parkeren mag meestal wel bij speciale accommodaties als zorgvilla’s en voor mindervaliden.

Parkeren

Ga je naar een autovrij vakantiepark? Dan kan je op de dag van aankomst dus meestal wel tot je vakantiehuis rijden. Je hoeft niet met alle bagage over het vakantiepark te lopen. De auto kan je rustig uitladen bij de accommodatie. Hierna zet je deze op een centrale parkeerplaats, vaak aan de rand van het park. Pas op de dag van vertrek mag deze het park weer op.

Autovrij vakantiepark boeken

Wil je ook naar een autovrij vakantiepark? Op deze pagina vind je leuke vakantieparken in Nederland, zonder autoverkeer. Met het filter bovenaan kan je deze selectie verfijnen of wijzigen. Door op een autovrij vakantiepark te klikken krijg je een een uitgebreide beschrijving te zien. En informatie  over voorzieningen, soorten vakantiehuizen en uitstapjes in de omgeving.

Heb je een geschikt park gevonden, dan boek je deze direct bij de aanbieder. Bij ieder autovrij vakantiepark vind je daarvoor een rechtsreekse link. Daar zie je ook meteen de beschikbaarheid en de meest actuele prijzen.