Afbeelding bij landal De Reeuwijkse Plassen

Beschikbaarheid & prijzen

Landal De Reeuwijkse Plassen

Zoek je een leuke vakantie aan het water voor het hele gezin? Dan is Landal De Reeuwijkse Plassen, een vakantiepark met o.a. een zwembad, restaurant en veel activiteiten, vast iets voor jou. Je vindt dit nieuwe park midden in het Groene Hart, direct aan de Reeuwijkse Plassen. Vanuit je luxe woning zit je meteen op het water maar ook zo in de natuur. En wil je er een dagje op uit? Dan is er ook in de buurt van Reeuwijk van alles te zien en te doen. Op dit Landal park aan de Reeuwijkse Plassen vind je luxe woningen aan het water tot wel 20 personen. Lees snel verder om alles over dit park te weten te komen.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van Landal De Reeuwijkse Plassen, een luxe vakantiepark aan het water in Zuid-Holland
© Landal De Reeuwijkse Plassen

Wat is er allemaal te doen op en rond Landal De Reeuwijkse Plassen?

Op dit nieuwe Landal park in Reeuwijk is er van alles te doen voor het hele gezin. Dus of je nu voor een paar dagen komt of voor een lange vakantie? Jong en oud zullen zich hier zeker vermaken. Zo vind je op Landal De Reeuwijkse Plassen een overdekt zwembad met een apart peuterbad. Maar er is ook een recreatiestrand, en vanuit je huisje kan je pootjebaden vanaf een eigen steiger. Of huur een sloep, sup of kano en ga vanuit je woning lekker het water op.

Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen, en het hele jaar door worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Op het leuke natuureiland kunnen ze lekker klimmen en klauteren. Verder vind je op Landal De Reeuwijkse Plassen een gezellig restaurant. Ook is er een kleine parkshop en kan je ijsjes kopen. In de directe omgeving vind je nog meer restaurants. Kijk hier voor een overzicht van alle voorzieningen op en rond het park.

Wat te doen in de omgeving van Reeuwijk?

Zoals je al kon lezen kan je op Landal De Reeuwijkse Plassen een sloep huren. Vanaf het water kan je zo een mooie tocht maken in de omgeving. Maar ook op de fiets of te voet kan je genieten van de natuur en leuke plaatsen in de buurt van het park. Je zit hier midden in het Groene Hart maar ook zo in bv. Rotterdam, Gouda of Utrecht. Leuk als je een middagje naar een stad wil om te shoppen of om rond te wandelen.

Impressie van het overdekte zwembad op Landal De Reeuwijkse Plassen
© Landal De Reeuwijkse Plassen

Ga je liever naar een museum, pretpark of dierentuin? Ook dan is er in de omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen van alles te doen. Je kan een middagje naar Blijdorp of een dagje naar Duinrell. En ook het Archeon en Avifauna zijn vanaf het park goed te bereiken. Voor alle leeftijden is er dus wel een leuk dagje uit te bedenken. We hebben hier vast wat leuke tips voor je op een rijtje gezet. En bij Het Groene Hart van Holland vind je nog meer inspiratie.

Luxe vakantiehuizen aan het water bij Landal De Reeuwijkse Plassen

Kies je voor een verblijf bij dit Landal park aan De Reeuwijkse Plassen? Dan kan je terecht in een luxe vakantiewoning aan het water voor 2 tot wel 20 personen. Je woning is voorzien van alle gemak en comfort en je vindt er dan ook alles wat je nodig hebt. Of je nu voor een paar dagen komt of voor een langere vakantie aan het water. Wil je nog meer luxe? Dan kan je ook kiezen voor een woning met een eigen sauna of zelfgs je eigen Big Green Egg BBQ. Hier kan je zien welke woningen er op het park zijn te vinden.

Wil jij ook wel naar Landal De Reeuwijkse Plassen? Kijk dan hier om te zien welke vakantiewoningen er allemaal beschikbaar zijn en je ziet meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minute aanbiedingen van Landal.

Impressie een aantal luxe Landal vakantiewoningen aan De Reeuwijkse Plassen
© Landal De Reeuwijkse Plassen

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier om te zien of een ander vakantiepark in Zuid-Holland iets voor je is. Of kijk hier om een ander vakantiepark van Landal te zoeken.

Waarom naar dit park?

  • Aan de Reeuwijkse Plassen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Natuurspeeleiland voor de kinderen
  • Luxe vakantiehuizen aan het water
  • Indoor speelparadijs en entertainment

Adres Landal De Reeuwijkse Plassen

Verlengde Breevaart 3
2811 LR Reeuwijk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal De Reeuwijkse Plassen
Reeuwijk (Zuid-Holland)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark