Afbeelding bij landal De Reeuwijkse Plassen

Prijzen & beschikbaarheid

Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen is een nieuw en luxe park dat aan het water ligt. Je vindt dit vakantiepark namelijk direct naast de Reeuwijkse Plassen. Hierdoor is het een heerlijke plek voor wie van water en watersport houdt. Je kan hier bijvoorbeeld lekker zwemmen maar ook leuke sporten doen als suppen en surfen. Maar ook op het park kan iedereen zich volop vermaken.

Suppen bij Landal De Reeuwijkse Plassen
© Landal Greenparks

Over de Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen staan bekend om het vaar- en surfplezier dat je er kan hebben. De plassen zijn te vinden tussen Gouda en Reeuwijk. Het Landal park ligt er pal naast en vanuit je woning zit je zo op het water. Daarom is Landal De Reeuwijkse Plassen populair bij jong en oud. Om te vissen, te zwemmen of te surfen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen.

Wat kan je bij Landal De Reeuwijkse Plassen

Op Landal De Reeuwijkse Plassen vind je een overdekt zwembad met een peuterbad. Ook als het weer wat minder is kan je hier dus lekker zwemmen. Maar ook als je een dagje niet wil zwemmen hoeft niemand zich hier te vervelen. Kinderen zullen zich bijvoorbeeld prima vermaken in de natuur op en rond het park. Zo is er een leuk natuurspeeleiland met klimtoestellen en een tokkelbaan. En ook binnen is er een leuke speelplaats te vinden, deze is bedoeld voor kinderen tot 10 jaar.

Overdekt zwembad met apart peuterbad
© Landal GreenParks

Verder vind je op het park een restaurant en bij de plas een gezellige brasserie. En op een zomerse dag haal je een heerlijk ijsje bij de ijssalon op het park. Daarnaast kan je bij de parkwinkel terecht voor de boodschappen en verse broodjes bij het ontbijt. En zit je nog met vragen of wil je leuke tips in de omgeving? Dan vind je de receptie op het park. Bekijk hier alle voorzieningen op het park.

Luxe woningen aan het water

Op Landal De Reeuwijkse Plassen vind je 283 luxe waterwoningen die duurzaam zijn gebouwd. Deze woningen zijn voorzien van alle comfort en mooi ingericht. Veel woningen hebben zelfs een eigen aanlegplaats waar je een boot kan aanleggen. Of je kan er lekker zitten met je voeten in het water.

Luxe woningen aan het water voor 2 tot 20 personen
© Landal GreenParks

Voor kinderen zijn er speciale accommodaties met allerlei extra voorzieningen zoals speelgoed. Ook zijn deze woningen gelegen op een autovrij kindereiland dat geheel omheind is. En wil je extra luxe tijdens je verblijf dan kan je kiezen voor een luxe waterwoning met wellness. Hier vind je alle woningen, ze zijn beschikbaar voor 2 tot 20 personen.

Vakantie aan de Reeuwijkse Plassen

Lijkt zo’n vakantie aan de Reeuwijkse Plassen jou ook wel iets? Dan is dit luxe vakantiepark van Landal GreenParks misschien wel een goed idee. Door de voorzieningen op het park en de waterrijke omgeving is hier altijd wel wat te doen. We hebben alle informatie over Landal De Reeuwijkse Plassen voor je op een rijtje gezet. Niet alleen over het park en de accommodaties maar ook over de omgeving. Zo kan je makkelijk ontdekken of dit park iets voor jou is.

Impressie van Landal De Reeuwijkse Plassen
© Landal GreenParks

Heb je een mooie vakantiewoning aan het water gevonden? Dan boek je jouw verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen direct bij de aanbieder. Wel zo makkelijk!

Waarom naar dit park?

  • Aan de Reeuwijkse Plassen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Leuk natuurspeeleiland voor de kinderen
  • Luxe woningen aan het water
  • Restaurant en ijssalon

Adres Landal De Reeuwijkse Plassen

Verlengde Breevaart 3
2811 LR Reeuwijk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal De Reeuwijkse Plassen
Reeuwijk (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark