Afbeelding bij roompot ECO Grevelingenstrand

Beschikbaarheid & prijzen

Roompot ECO Grevelingenstrand

Wil je duurzaam op vakantie? Dan is het vakantiepark Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp misschien wel iets voor jou. Op dit rustige park zit je midden in de natuur op de Kabbelaarsbank. Je vindt hier ECO-lodges aan het water met lekker veel ruimte en privacy om je heen. Je kan hier wandelen en fietsen maar ook veel leuke uitjes in de buurt van Ouddorp doen. Houd je van watersport? Dan kan dat op het Grevelingenmeer en bij het Noordzeestrand, op ca. 2 km van het park. Wil je meer te weten over Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp? Lees dan verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien of er lodges beschikbaar zijn op het park.

Impressie van de duurzame lodges bij Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp
© Roompot

Wat is er te doen op en rond Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp?

Als je hier voor een vakantie of een paar dagen komt zal je genieten van de rust om je heen. In de natuur op de Kabbelaarsbank kan je mooie wandelingen maken door bossen en duinen en langs kreken. Overal kom je vogels tegen, of je kan ze spotten vanuit de kijkhut die in het gebied. Als je van de natuur houdt zit je op dit vakantiepark van Roompot in Ouddorp dus goed.

Maar ook als je lekker actief bezig wilt zijn is er bij Roompot ECO Grevelingenstrand genoeg te doen. Zowel op het Grevelingenmeer als bij het Noordzeestrand kan je terecht voor watersport. Je kan hier kiten, surfen, suppen en nog veel meer. Op het park zelf kan je een sup huren of een kano. Dit doe je bij het servicepunt waar je ook terecht kan voor de broodjesservice. Hier zie je wat je nog meer op het park kan verwachten.

Wat is er te doen in de omgeving van Ouddorp?

In de directe omgeving van Roompot ECO Grevelingenstrand kan je volop wandelen door de natuur. Maar je kan ook de fiets pakken om de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland te verkennen. Ook daar vind je veel natuur maar ook allerlei leuke plaatsjes. Breng een bezoekje aan Zierikzee en Ouddorp, of iets verder weg aan Brielle en Middelburg. Stuk voor stuk leuke plaatsen waar van alles is te zien en te doen.

Bij Roompot ECO Grevelingenstrand kan je o.a. een kano of sup huren
© Roompot

Kom je met kinderen naar Ouddorp? Dan is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans een echte aanrader. Maar ook een bezoek aan het Watersnoodmuseum mag niet ontbreken. Verder kan je naar de dierentuin of een ander museum op een van de eilanden. We hebben hier wat leuke tips voor je op een rijtje gezet. Nog meer inspiratie voor een uitje in de buurt van Ouddorp vind je op Visit GO en op Zeeland Visit.

Eco-lodges aan het water bij Roompot ECO Grevelingenstrand

Kies je voor een verblijf op dit vakantiepark van Roompot in Ouddorp? Dan verblijf je in een duurzame lodge aan het water van het Grevelingenmeer. Deze eco-lodges zijn geschikt voor maximaal 4 personen, in een aantal lodges mag ook één hond mee. In de knusse lodges vind je alles wat je nodig hebt, van een smart-tv tot een barbecue. Hier kan je meer lezen over de 4-persoons eco-lodges op Roompot ECO Grevelingenstrand.

Wil jij ook wel naar het vakantiepark Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp? Kijk dan hier om te zien wanneer de eco-lodges beschikbaar zijn en je ziet meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minute aanbiedingen van Roompot.

Impressie van de duurzame eco-lodges aan het water op Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp
© Roompot

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier voor een ander vakantiepark in Ouddorp. Of bekijk hier de andere parken in Zeeland en Zuid-Holland. Je kan tot slot ook nog zoeken naar een ander vakantiepark bij het strand.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Roompot ECO Grevelingenstrand
Ouddorp (Zuid-Holland)

herlaad de kaart

Adres Roompot ECO Grevelingenstrand

Middelplaat 10
3253 MH Ouddorp

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Roompot ECO Grevelingenstrand

4-persoons lodge ECO Cotttage

4-persoons duurzame lodge

Type ECO Cotttage

 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Roompot ECO Grevelingenstrand vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Zuid-Holland te ontdekken.

Center Parcs Port Zelande

Center Parcs Port Zelande

Ouddorp, Zuid-Holland

 • Direct aan het Grevelingenmeer
 • Zwembad Aqua Mundo met glijbanen
 • Veel activiteiten voor jong en oud
Summio Marina Port Zélande

Summio Marina Port Zélande

Ouddorp, Zuid-Holland

 • Luxe appartementen aan het water
 • Op 15 minuten lopen van het strand
 • Voor liefhebbers van watersport
Summio Zeeland Village

Summio Zeeland Village

Scharendijke, Zeeland

 • Leuk en rustig vakantiepark in Zeeland
 • Op maar 500 meter van het Grevelingenmeer
 • Slechts 3 km van het Noordzeestrand
Summio Parc Port Greve

Summio Parc Port Greve

Brouwershaven, Zeeland

 • Direct aan het Grevelingenmeer
 • Zwembad met 58 m lange waterglijbaan
 • Leuke activiteiten voor jong en oud

Meer vakantieparken in Zuid-Holland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.