Afbeelding bij oasis Punt-West

Prijzen & beschikbaarheid

Oasis Punt-West

Oasis Punt-West is een luxe vakantiepark aan het water. Je vindt dit mooie resort direct aan het Grevelingenmeer. En vanaf het park loop of fiets je in een paar minuten naar het Noordzeestrand. Je kan kiezen uit luxe villa’s en suites die voorzien zijn van alle gemak. Ook kan je gebruik maken van allerlei extra services als een massage of een privé-kok in je villa. Kortom, het is een heerlijke plek voor een luxe vakantie aan zee. Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Impressie van Oasis Punt-West bij Ouddorp
© Oasis Premium resorts

Over Oasis Punt-West

Oasis Punt-West ligt in het mooie natuurgebied ‘De Punt’, middenin de Zeeuwse Delta. In dit duurzaam opgezette resort ontbreekt het je aan niets. Je kan hier watersporten of lekker ontspannen aan het strand. Neem een duik in het zwemwater rondom het resort of ga naar het mooie strand aan de Noordzee. Op het resort vind je een prachtige brasserie en bistro waar je terecht kan voor een drankje of een heerlijke maaltijd. En terwijl jij geniet op het mooie terras vermaken de kinderen zich aan het water.

Brasserie Seven op het resort
© Oasis Premium resorts

Bij de receptie op het park kan je terecht voor extra services zoals een privé-kok in je villa. Maar ook een heerlijke massage of een lekkere fles wijn is zo geregeld. En wil je de omgeving per fiets verkennen? Dan huur je deze gewoon op het resort.

In de omgeving van Ouddorp

Ook als je een dagje op pad wil kan je vanaf Oasis Punt-West ook alle kanten op. Je kan heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving en leuke dorpjes en steden bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar het gezellige plaatsje Ouddorp waar je veel leuke winkels en restaurants kan vinden. Of breng eens een bezoekje aan Zierikzee, een prachtig stadje op Schouwen-Duiveland.

In de omgeving van Oasis Punt-West kan je heerlijk wandelen of fietsen
© Oasis Premium resorts

Ook voor kinderen is er veel te beleven in de omgeving van Oasis Punt-West. Een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans is altijd een succes, maar ook het Watersnoodmuseum is een bezoek waard. En voor wie actief bezig wil zijn is een bezoek aan de Brouwersdam een goed idee. Daar kan je deelnemen aan tal van activiteiten op en rond het water. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Ouddorp.

Luxe villa’s en studio’s

Op Oasis Punt-West vind je luxe villa’s en studio’s voor 2 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van alle gemak en comfort en staan garant voor een luxe verblijf. Vanuit je accommodatie loop je zo naar het Grevelingenmeer. Je kan kiezen voor een luxe villa aan het strand of een hotelstudio aan het water. In een aantal accommodaties is bovendien je huisdier van harte welkom. In je accommodatie heb je gratis toegang tot wifi. Hier vind je een overzicht van de villa’s en hotelstudio’s op Oasis Punt-West.

Oasis Punt-West van bovenaf gezien
© Oasis Premium resorts

Luxe vakantie bij Oasis Punt-West

Krijg je ook al zin in zo’n luxe vakantie bij Oasis Punt-West? Lees dan snel verder om te zien wat er allemaal te doen is en welke accommodaties er zijn. Of je er nu een nacht wil verblijven of een heerlijke vakantie wil. Heb je een mooie villa of studio gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke en luxe vakantie op de rand van Zuid-Holland en Zeeland.

Impressie van dit luxe vakantiepark aan het water
© Oasis Premium resorts

Waarom naar dit park?

  • Luxe vakantiepark aan het water
  • Gelegen aan het Grevelingenmeer
  • Nog geen 2 km. van het Noordzeestrand
  • Luxe villa's en studio's tot 6 personen
  • Veel extra services tijdens je verblijf

Adres Oasis Punt-West

Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Oasis Punt-West
Ouddorp (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark