Afbeelding bij center Parcs Port Zelande

Beschikbaarheid & prijzen

Center Parcs Port Zelande

In Ouddorp vind je Port Zelande van Center Parcs, een vakantiepark aan het water met o.a. zwembad Aqua Mundo. Op het park zijn er veel activiteiten voor jong en oud, daarover lees je zo meer. Ook in de omgeving van Ouddorp is van alles te doen. Je staat zo aan het Grevelingenmeer of aan de Noordzeekust maar je kan ook veel leuke uitjes doen. En omdat het park op de grens van Zeeland en Zuid-Holland ligt kan je letterlijk alle kanten op. Bij Port Zelande verblijf je in een Comfort, Premium en VIP cottage die voorzien is van alle gemakken. Lees snel verder om alles te weten te komen over dit leuke park van Center Parcs in Ouddorp.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het Port Zelande zwembad Aqua Mundo met glijbanen en wildwaterbaan
© Center Parcs

Wat kan je allemaal doen bij Port Zelande van Center Parcs?

Een van de grootste publiekstrekkers op Port Zelande is het zwembad Aqua Mundo. Met o.a. twee gave glijbanen en een snelle wildwaterbaan vermaken jong en oud zich hier. En ook aan de kleintjes is gedacht want in het zwembad vind je ook een waterspeeltuin en kan je babyzwemmen. En dit zijn maar een paar van de dingen die je in Aqua Mundo kan doen. Hier zie je wat er nog meer in het zwembad is te beleven.

Maar het park in Ouddorp heeft meer te bieden dan de Aqua Mundo. Er zijn veel activiteiten waar je aan mee kan doen, ook met het hele gezin. Zo kan je een lekker potje bowlen of lasergamen en zowel binnen als buiten minigolf doen. Verder worden er veel leuke workshops georganiseerd en kunnen de kids op safari of een leuke show bezoeken. Eigenlijk is er te veel om op te noemen. Dus neem vooral hier een kijkje om te zien wat er allemaal mogelijk is op Port Zelande.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Op het park vind je maar liefst vijf restaurants waar je terecht kan voor een lekkere maaltijd. Kies iets uit het buffet of eet bij Nonna’s een lekkere pasta of pizza. Ook kan je grillen of iets halen en in je cottage eten. En wil je liever zelf koken? Op dit park van Center Parcs vind je ook een supermarkt, wel zo makkelijk! Hier lees je er meer over.

Vanuit je huisje loop je zo naar het strand of naar het Grevelingenmeer
© Center Parcs

Wat te doen in de buurt van Ouddorp?

Je ziet dat er op Port Zelande veel te doen is, en dat geldt ook voor de omgeving van Ouddorp. Vlak bij het park op Goeree-Overflakkee vind je het Grevelingenmeer én het Noordzeestrand, je loopt er zo naartoe. Dus als je van strand en watersport houdt zit je hier goed. Maar je kan ook allerlei leuke uitjes maken in de omgeving van Ouddorp. Bezoek leuke Zeeuwse plaatsen als Middelburg of Veere en ontdek de eilanden om je heen. Of ga naar een leuk museum of een dagje naar de dierentuin. Zowel in Zeeland als Zuid-Holland is er echt genoeg te doen. We hebben nier al een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet. En voor nog veel meer ideeën kan je eens kijken bij Visit Zeeland en Visit Goeree-Overflakkee.

Wordt het een Comfort, Premium of VIP Cottage op Port Zelande?

Op Port Zelande vind je mooie cottages voor 2 tot 12 personen die compleet zijn ingericht. In je cottage vind je bijna alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Hierbij moet je denken aan pannen, servies en dekbedden en kussens. Maar je kan ook kiezen voor een cottage met nog meer comfort. Zo zijn bij een Premium cottage de bedden al voor je opgemaakt. En bij een VIP cottage op Port Zelande krijg je zelfs dagelijks verse broodjes. Hier kan je precies zien welke huisjes op Port Zelande in Ouddorp zijn te vinden. In veel van de cottages mag ook je hond mee!

Wil jij ook wel naar Port Zelande? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van Center Parcs.

Impressie van een van de cottages bij Port Zelande in Ouddorp
© Center Parcs

Maar misschien wil je eerst nog even verder kijken? Dan vind je hier de andere vakantieparken van Center Parcs in Nederland. Of vind een ander vakantiepark aan de kust als je toch liever naar een ander plekje gaat.

Waarom naar dit park?

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Zwembad Aqua Mundo met glijbanen
  • Veel activiteiten voor jong en oud
  • Op loopafstand van het Noordzeestrand
  • 5 restaurants en supermarkt

Adres Center Parcs Port Zelande

Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Center Parcs Port Zelande
Ouddorp (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark