Afbeelding bij euroParcs du Soleil

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs du Soleil

EuroParcs du Soleil is een heerlijk vakantiepark voor een vakantie aan zee. Je vindt het vakantiepark in Noordwijk. Het ligt op korte afstand van het Noordzeestrand. Op het vakantiepark vind je een overdekt zwembad en peuter- en kleuterbad. Ook is er een indoor en buitenspeeltuin. De kinderen zullen zich hier dus zeker vermaken.

Dit maakt EuroParcs du Soleil een ideale bestemming voor een strandvakantie. Maar ook voor een weekend weg. Of een paar dagen er tussenuit. Groot voordeel is dat je hier dagelijks aan kan komen. Alleen tijdens de bouwvak zit je vast aan bepaalde dagen.

Zwembad van EuroParcs du Soleil
© EuroParcs

Voorzieningen EuroParcs du Soleil

Op EuroParcs du Soleil vind je verschillende voorzieningen. Zo is er een restaurant en bar waar je dagelijks terecht kan. Bij lekker weer kan je heerlijk ontspannen op het terras. De jongere gasten vermaken zich ondertussen in de speeltuin. Bij slecht weer kunnen ze binnen terecht. Om te spelen of te zwemmen in het overdekte zwembad.

Tijdens schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd. Net als in het weekend en tijdens de feestdagen. Je kan een balletje slaan met tafeltennis of terecht op het pannaveld. Voor je ontbijt kan je gebruik maken van de broodjesservice. Daarnaast zijn er verschillende extra services te boeken.

In de omgeving

Wil je er een dagje op uit? Dan is er ook in de omgeving van EuroParcs du Soleil genoeg te ontdekken. De directe omgeving nodigt uit tot wandel- en fietstochten. Over het strand, door de duinen of langs leuke dorpjes. Maar er zijn nog veel meer leuke uitjes te bedenken, zowel voor jong als oud.

Bezoek bijvoorbeeld de gezellige steden Amsterdam, Haarlem of Delft. Voor een mooie stadswandeling of om gezellig te shoppen. En breng zeker een bezoek aan de Space Expo in Noordwijk. Ga je liever naar de dierentuin of een museum? Ook dan is er genoeg te ontdekken. Hier vind een aantal leuke uitjes in de omgeving van EuroParcs du Soleil.

Vakantiehuizen op EuroParcs du Soleil

Tijdens je vakantie verblijf je in een mooie accommodatie. Er zijn luxe en comfortabele chalets voor 4 tot 6 personen. In een groot aantal chalets is je hond welkom. Zo kan ook je trouwe viervoeter genieten van een fijne vakantie. Je kan kiezen uit verschillende comfort en luxe-niveaus. Zo is er voor iedereen wel een geschikte accommodatie te vinden.

Lijkt een strandvakantie aan de Noordzeekust je wel wat? Kijk dan snel verder om alles te weten te komen over EuroParcs du Soleil in Noordwijk. Lees alles over de voorzieningen, omgeving en soorten accommodaties. Heb je een fijn plekje gevonden? Dan kan je deze direct boeken bij EuroParcs Duinresorts.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs du Soleil? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • vlakbij het Noordzeestrand
  • indoor speeltuin
  • overdekt zwembad
  • apart peuter- en kleuterbad
  • gratis wifi

Adres EuroParcs du Soleil

Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs du Soleil
Noordwijk (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark