Afbeelding bij parc de IJsselhoeve

Prijzen & beschikbaarheid

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is een vakantiepark aan de IJssel. Je vindt het park in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Langs het water en door uitgestrekte weilanden. Je komt hier helemaal tot rust.

Voorzieningen

Op Parc de IJsselhoeve vind je een verwarmd buitenzwembad. Ook is er een apart kinderbad aanwezig. In het gezellige restaurant kan je terecht voor een hapje en drankje. En bij lekker weer zit je heerlijk op het terras. Wil je de omgeving op de fiets verkennen? Dan huur je deze op het park. Hier vind je alle voorzieningen op het vakantiepark.

Zwembad op Parc de IJsselhoeve
© TopParken

Omgeving Parc de IJsselhoeve

In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te doen. Houd je van wandelen en fietsen? Dan kan je bij de receptie verschillende mooie routes krijgen. De afwisselende natuur en het water zorgen voor een gevarieerd landschap. En wil je een dagje naar een leuke stad? Dan zijn Rotterdam en Gouda lekker dichtbij.

Maar ook voor andere leuke uitjes zit je hier goed. Een bezoekje aan de dierentuin of een dagje naar het Archeon? Het is allemaal mogelijk vanaf Parc de IJsselhoeve. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van het park.

Omgeving van Parc de IJsselhoeve
© TopParken

Luxe vakantiehuizen

Op Parc de IJsselhoeve vind je luxe vakantiehuizen. Deze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. En in de meeste vakantiehuizen is je hond welkom. De accommodaties op het park zijn voorzien van alle comfort en modern ingericht. Na een leuke dag kom je hier helemaal bij.

Vakantie aan de IJssel

Lijkt een vakantie aan de IJssel je wel wat? Dan is dit vakantiepark van TopParken misschien wel iets voor jou. Je boekt het park rechtstreeks bij de aanbieder. Maar je kan ook eerst meer lezen over Parc de IJsselhoeve. We hebben alle informatie over de omgeving, faciliteiten en accommodaties voor je op een rijtje gezet.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark aan de IJssel
  • Verwarmd buitenzwembad en kinderbad
  • In de buurt van Rotterdam
  • 5 km van de Zevenhuizerplas
  • Hondenspeelplaats en manege

Adres Parc de IJsselhoeve

Klein Hitland 10
2911 BR Nieuwerkerk aan den IJssel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Parc de IJsselhoeve
Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark