Afbeelding bij euroParcs Poort van Zeeland

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs Poort van Zeeland

Op het eerste eiland in Zuid-Holland vind je EuroParcs Poort van Zeeland. Dit luxe resort ligt in Hellevoetsluis, aan het Haringvliet met het strand op loopafstand. Je kan hier lekker zwemmen en zonnen maar ook aan watersport doen. Het water is in het begin niet zo diep en dus ook geschikt voor kinderen. Op het resort is er voor hen ook een groot in- en outdoor speelparadijs.

Impressie van EuroParcs Resort  Poort van Zeeland
© EuroParcs

Over EuroParcs Poort van Zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland is erg mooi gelegen, het resort ligt tegen de Duinen van Voorne. Dit natuurgebied op Voorne-Putten wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden in Europa. Liefhebbers van rust en natuur maar ook van strand en zee zitten hier dus goed. Maar het park heeft meer te bieden. Zoals je eerder al las vind je er het in- en outdoor speelparadijs Adventuredome. Hier kan je o.a. lasergamen of glow in the dark midgetgolf spelen.

Impressie van Adventuredome dat op het resort is te vinden
© EuroParcs

Ook vind je op het resort restaurant Friends ‘n Bites. Hier kan je terecht voor een lekkere lunch of diner. En eet je liever thuis? Dan haal je gewoon wat bij de snackbar. Verder is het mogelijk om fietsen of een boot te huren op het park. Hier zie je alle voorzieningen op het resort.

In de omgeving van Hellevoetsluis

Niet alleen op EuroParcs Poort van Zeeland is er van alles te doen. Ook in de omgeving van Hellevoetsluis hoeft niemand zich te vervelen. Als het lekker weer is kan je terecht aan het Haringvliet of bij de Noordzee. Natuurlijk kan je heerlijk wandelen en fietsen rondom het resort, de omgeving is erg veelzijdig en verveelt nooit. Daarnaast zijn er allerlei leuke uitjes die je kan maken.

Het strannd aan het Haringvliet ligt op loopafstand van EuroParcs Poort van Zeeland
© EuroParcs

Hellevoetsluis is bijvoorbeeld een erg leuk stadje. Vanaf het park fiets je hier zo naartoe. Deze mooie vestingstad heeft veel te bieden en is in het hoogseizoen erg levendig. Maar ook een bezoekje aan Rotterdam of Dordrecht is mogelijk. En rijd je twee eilanden verder dan zit je in Zeeland waar je de Deltawerken en leuke plaatsen als Zierikzee en Middelburg kan vinden. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van EuroParcs Resort Poort van Zeeland.

Accommodaties op Poort van Zeeland

EuroParcs Resort Poort van Zeeland is een fijne uitvalsbasis om Zuid-Holland en Zeeland te verkennen. Vanuit je vakantiewoning kan je letterlijk alle kanten op. Naar de rust en natuur, naar strand en zee of naar leuke steden. Op het resort vind je chalets en villa’s voor 4 tot 12 personen. Deze zijn voorzien van alle comfort en je komt hier dan ook helemaal tot rust. In veel van de accommodaties is bovendien je huisdier welkom. Lekker voor een weekend weg, een midweek of een langere vakantie op Voorne-Putten

Impressie van de accommodaties op EuroParcs Resort Poort van Zeeland
© EuroParcs

Vakantie op Voorne-Putten

Lijkt zo’n vakantie op Voorne-Putten jou ook wel iets? Dan lees je hier alles over de omgeving, de voorzieningen en de accommodaties. Heb je een mooi chalet of een leuke villa gevonden? Dan kan je deze rechtstreeks boeken bij de aanbieder van dit vakantiepark in Zuid-Holland.

Impressie van Voorne-Putten
© EuroParcs

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs Poort van Zeeland? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Aan het Haringvliet
  • Groot in- en outdoor speelparadijs
  • Vakantiepark bij het water
  • Vakantiehuizen tot 12 personen
  • Wandelen en fietsen in de omgeving

Adres EuroParcs Poort van Zeeland

Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Poort van Zeeland
Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark