Afbeelding bij euroParcs De Biesbosch

Beschikbaarheid & prijzen

EuroParcs De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch is een vakantiepark in Zuid-Holland, in de buurt van De Biesbosch. Dit natuurgebied ligt op rij- en vaarafstand van het park en is het bezoeken waard. Bij het resort vind je een jachthaven en je kan hier watersporten. Vanuit het park kan je lekker de natuur in maar ook naar het vlakbij gelegen Dordrecht. Maar in en om het park is natuurlijk veel meer te beleven.

Impressi8e van de haven bij EuroParcs De Biesbosch in Dordrecht
© EuroParcs

Over EuroParcs De Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch is een echt vakantiepark voor de liefhebber van watersport. Er is een eigen jachthaven waar je als gast een plaats kan huren. Maar je kan ook een boot huren of een van de activiteiten op het water doen bij de Board Academy. En als je van vissen houdt kan je een boot met hengel huren en je geluk beproeven.

Impressie van het buitenzwembad op het park
© EuroParcs

Op het park vind je zowel binnen als buiten een zwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbadje aanwezig. Ook is er zowel binnen als buiten een speeltuin te vinden. Dus lekker weer of niet, lekker spelen kan altijd. En tijdens de vakanties wordt er op EuroParcs De Biesbosch voor animatie gezorgd.

Verder vind je op het park een restaurant en een snackbar. En bij de parkwinkel kan je ‘s ochtend terecht voor lekker verse broodjes voor het ontbijt. Hier vind je een overzicht van alle voorzieningen op het park.

In de omgeving

Ook in de omgeving van EuroParcs De Biesbosch is er veel te beleven. Zoals je boven al kon lezen kan je naar Nationaal Park De Biesbosch varen of rijden. Maar ook in de buurt van het resort kan je wandelen en fietsen. Geniet van de mooie omgeving vol water en natuur en maak mooie tochten. En ga je er liever een dagje op uit dan is ook dat mogelijk.

Watersporten bij het resort
© EuroParcs

In de buurt van het park vind je o.a. de leuke steden Dordrecht, Rotterdam en Breda. Binnen een half uurtje ben je hier al met de auto. Maar je kan ook een bezoekje brengen aan leuke musea, de dierentuin of andere leuke uitjes maken. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van EuroParcs De Biesbosch.

Vakantiehuizen op EuroParcs De Biesbosch

Op het park vind je nieuwe en mooie vakantiehuizen die voorzien zijn van alle comfort. Je kan hier terecht met je gezin of met de hele familie. Op het resort vind je namelijk accommodaties voor 4 tot 32 personen. In veel van de vakantiehuizen is ook je hond trouwens welkom. Je zit hier heerlijk in de natuur en komt hier lekker tot rust na een dag in de buitenlucht.

Impressie van de vakantiehuizen op EuroParcs De Biesbosch
© EuroParcs

Wil je lekker een weekendje weg of zoek je juist een bestemming voor een langere vakantie? Op dit heerlijke park in Zuid-Holland en vlak bij De Biesbosch zal je zeker genieten van een heerlijke tijd.

Op vakantie in Zuid-Holland

Lijkt een vakantie in Zuid-Holland je wel wat en kies je voor een combinatie van watersport, leuke steden en natuur? Dan is EuroParcs De Biesbosch zeker het overwegen waard. De veelzijdige omgeving en de mooie vakantiehuizen maken het een fijne bestemming voor jong en oud. Heb je een mooi vakantiehuis bij De Biesbosch gevonden? Dan kan je deze rechtsreeks boeken bij de aanbieder.

Varen in de omgeving van het resort
© EuroParcs

Waarom naar dit park?

  • Op rij- en vaarafstand van De Biesbosch
  • Net buiten Dordrecht
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Vakantiepark aan het water
  • Mooie en nieuwe vakantiehuizen

Adres EuroParcs De Biesbosch

Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs De Biesbosch
Dordrecht (Zuid-Holland)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark