Afbeelding bij de Groote Duynen

Prijzen & beschikbaarheid

De Groote Duynen

Vakantiepark De Groote Duynen in Kamperland is een prachtig park in Zeeland. Het luxe park ligt op loopafstand van strand de Banjaard. Dit drie kilometer lange strand is een van de schoonste stranden van Nederland. Vanuit je luxe villa loop je zo naar het strand waar ook een gezellig strandpaviljoen is te vinden. Een ideale plek voor een luxe strandvakantie in Zeeland.

Over De Groote Duynen Kamperland

Op De Groote Duynen in Kamperland kom je helemaal tot rust. Door de ligging bij de zee en duinen is dit vakantiepark een heerlijke bestemming. Het park zelf heeft geen voorzieningen maar deze zijn in de omgeving te vinden. Je zit zo in Kamperland of Vrouwenpolder waar je winkels, supermarkten en restaurants vindt.

Ook zijn hier verschillende strandpaviljoens in de omgeving te vinden. Zo geniet je van een hapje of drankje met uitzicht op zee. En de kinderen vermaken zich in de tussentijd op het strand. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je thuis in je luxe villa.

Mooi uitzicht vanuit je villa in Kamperland
© Dutchen

Luxe villa’s bij zee

De luxe 6- en 8-persoons villa’s op De Groote Duynen zijn modern en sfeervol ingericht. Natuurlijk ben je voorzien van alle gemak en comfort. Een moderne en goed uitgeruste keuken, opgemaakte bedden en luxe badkamers zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Sommige villa’s zijn voorzien van een eigen sauna. Andere villa’s hebben weer de beschikking over een eigen strandhuisje. Zo hoef je niet iedere dag je strandspullen mee te nemen, deze sla je daar gemakkelijk op. Alle villa’s zijn gelegen aan een waterpartij, en vanuit veel villa’s heb je een mooi uitzicht over het landschap.

Luxe villa's bij het strand
© Dutchen

Omgeving De Groote Duynen

In de omgeving van vakantiepark De Groote Duynen is er veel te zien en te doen. Je kan heerlijk wandelen en fietsen door het Zeeuwse landschap. Over mooie fietspaden door de natuur of langs de duinen. En natuurlijk mag een lange strandwandeling niet ontbreken tijdens je vakantie in Zeeland.

En wil je er een dagje op uit dan heb je ook keuze genoeg. Bezoek een van de gezellige plaatsen in de buurt zoals Middelburg of Zierikzee. En als je grote zeeschepen van dichtbij wil zien moet je zeker eens naar Vlissingen. Verder kan je kiezen uit leuke musea, speeltuinen en een dagje naar Neeltje Jans. We hebben een aantal leuke uitstapjes in de omgeving van De Groote Duynen Kamperland voor je verzameld.

Strand de Banjaard in Kamperland, op loopafstand van de villa's
© Dutchen

Luxe strandvakantie in Zeeland

Lijkt een luxe strandvakantie in Zeeland je wel wat? Kijk dan snel verder om alles over De Groote Duynen in Kamperland te ontdekken. Je vindt hier alles over de luxe villa’s en de omgeving van het vakantiepark. Heb je een geschikte accommodatie gevonden? Dan boek je rechtsreeks bij Ruiterplaat Vakanties, de aanbieder van dit luxe vakantiepark in Zeeland.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Ruiterplaat Vakanties. Wil je ook naar De Groote Duynen? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Ruiterplaat Vakanties.

Waarom naar dit park?

  • Op loopafstand van het strand
  • Luxe 6- en 8-persoons villa's
  • Een van de schoonste stranden van Nederland
  • Luxe strandvakantie in Zeeland
  • Bij natuurgebied De Schotsman

Adres De Groote Duynen

Duinvallei 21
4493 MA Kamperland

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

De Groote Duynen
Kamperland (Zeeland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark