Afbeelding bij landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede

Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede – Zeeland – is een autovrij bungalowpark midden in de Zeeuwse natuur. Het vakantiepark ligt tegen het natuurgebied de Zeepeduinen en op nog geen 10 minuten fietsen van het strand. Een ideaal park dus voor liefhebbers van strand en zee maar ook van natuur.

Je kan vanuit je bungalow heerlijke wandelingen en fietstochten maken in het mooie duinlandschap. Maar ook als je lekker uit wil waaien op het strand of leuke uitstapjes wil maken ben je op Duinpark ‘t Hof van Haamstede op het juiste adres.

Het vakantiepark is een echt familiepark waar de gasten komen voor de rust. Het vakantiepark is dus niet geschikt voor groepen jongeren. Om een rustig verblijf te garanderen is er dan ook een strikt parkreglement.

Vakantieplezier bij Duinpark ‘t Hof van Haamstede

Zowel op het vakantiepark als in de omgeving zal je genieten van een heerlijke vakantie. Op het bungalowpark vind je bijvoorbeeld een leuk openluchtzwembad met een apart kinderbad, verschillende speelmogelijkheden en een sportveld. Ook kan je gebruik maken van de voorzieningen van het vlakbij gelegen vakantiepark Landal Resort Haamstede. Hier vind je een overzicht van de verschillende faciliteiten.

In de omgeving van het vakantiepark is ook van alles te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, schitterende natuurgebieden of leuke plaatsjes in de omgeving. Je hoeft je geen moment te vervelen, of het nu mooi weer is of niet.

Vrijstaande bungalows midden in de natuur

Op Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede vind je mooie vrijstaande bungalows voor 4 tot 13 personen. De bungalows liggen tegen natuurgebied de Zeepeduinen, vanuit je bungalow stap je dan ook zo de natuur in. Natuurlijk zijn de accommodaties voorzien van alle comfort zodat je volop kan genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Is dit vakantiepark iets voor jou? Boek dan snel een verblijf in een van de mooie bungalows en ontdek het mooie Schouwen-Duiveland en de rest van de provincie. Op deze pagina lees je alles over de faciliteiten en de verschillende soorten bungalows. Kijk snel verder en kies ook voor een vakantie op Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede in Zeeland.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Op 2.5 kilometer van het strand
  • Naast natuurgebied de Zeepeduinen
  • Buitenzwembad met peuterbad
  • Vlakbij het grootste bos van Zeeland
  • Restaurant direct naast het park

Adres Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede

Hogeweg 44
4328 PG Burgh-Haamstede

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede
Burgh-Haamstede (Zeeland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark