Afbeelding bij de Thijmse Berg

Prijzen & beschikbaarheid

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg in Rhenen is een luxe vakantiepark in het bos. Je vindt het park op de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig gebied in de provincie Utrecht. In de omgeving van het park kan je heerlijk wandelen en fietsen maar ook leuke uitjes maken. Leuke plaatsen als Utrecht en Arnhem zijn goed te bereiken. Op dit vakantiepark in Rhenen vind je buiten een mooi zwembad met een peuterbad. Ook is er een waterspraypark te vinden voor de kinderen. Je kan kiezen uit luxe chalets en cottages voor 4 tot 8 personen. Kijk snel verder en lees alles over De Thijmse Berg in Rhenen.

Impressie van het waterspraypark op vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen
© De Thijmse Berg

Over De Thijmse Berg in Rhenen

De Thijmse Berg is mooi gelegen in het bos. Je vindt het park aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en aan de rand van de Veluwe. Als je van rust en natuur houdt zit je hier dus goed. Je kan hier uren wandelen en fietsen door de natuur, als je wil kan je fietsen huren op het park. Als het lekker weer is kan je een duik nemen in het mooie buitenzwembad.

Voor de kinderen is er een apart peuterbad en een leuk waterspraypark. Ook is er zowel binnen als buiten een leuke speeltuin te vinden. Tijdens het hoogseizoen wordt er bovendien gezorgd voor animatie, vervelen zullen ze zich hier zeker niet. Ook vind je op het park een gezellige brasserie en een mooi gelegen terras. Hier kan je terecht voor een hapje of een drankje. Maar ook kan je er een lekkere maaltijd bestellen en afhalen. Hier vind je alle voorzieningen op dit vakantiepark in Rhenen.

Tijdens het hoogseizoen verzorgt De Thijmse Berg animatie voor de kinderen
© De Thijmse Berg

In de omgeving van Rhenen

Niet alleen op De Thijmse Berg is er van alles te beleven. Ook in de omgeving van Rhenen is er veel te doen. Behalve wandelen en fietsen kan je allerlei leuke uitjes maken. De leuke plaatsen Utrecht, Arnhem en Veenendaal liggen in de omgeving. Hier kan je lekker shoppen of een leuke stadswandeling maken. En breng ook zeker een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Of ga eens naar een van de leuke musea in de omgeving van het park. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Rhenen.

Impressie van het buitenzwembad op dit vakantiepark in Rhenen
© De Thijmse Berg

Luxe chalets op De Thijmse Berg

Op het park vind je luxe chalets en cottages voor 4 tot 8 personen. Alle accommodaties zijn huisdiervrij en zijn voorzien van alle gemak en comfort. De chalets en cottages zijn mooi gelegen in het bos en je komt hier helemaal tot rust. Je hebt lekker veel privacy en alle ruimte om je heen. De woningen zijn mooi ingericht en je voelt je hier helemaal thuis. Na een heerlijke dag op de Utrechtse Heuvelrug kom je hier weer lekker bij. En als het lekker weer is strijk je neer op je eigen terras. Hier vind je de soorten accommodaties op het park.

Impressie van een van de luxe cottages op De Thijmse Berg in Rhenen
© De Thijmse Berg

Vakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Lijkt een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug jou ook wel wat? Dan is vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen misschien wel iets voor jou. Door de mooie ligging in de natuur en de leuke omgeving is hier voor jong en oud van alles te doen. En ook op het park ontbreekt het je aan niet. Je kan er lekker zwemmen, spelen en een gezellig hapje eten in de brasserie. Kijk dus snel of er een chalet of cottage is die aan jouw wensen voldoet. En heb je een leuke accommodatie op dit vakantiepark in Rhenen gevonden? Dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij de aanbieder.

Impressie van de speeltuin op het park
© De Thijmse Berg

Wil je ook naar De Thijmse Berg? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark in het bos
  • Zwembad, peuterbad en waterspraypark
  • Indoor speeltuin en buitenspeeltuin
  • Animatie tijdens de vakantie
  • Brasserie met gezellig terras

Adres De Thijmse Berg

Nieuwe Veenendaalseweg 229-231
3911 MJ Rhenen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

De Thijmse Berg
Rhenen (Utrecht)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark