Afbeelding bij euroParcs Utrechtse Heuvelrug

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

Vlak bij Utrecht en Amersfoort vind je EuroParcs Utrechtse Heuvelrug, in het dorp Maarn. Dit park ligt in de provincie Utrecht, in het hart van Nederland en midden in de natuur. Als je van wandelen en fietsen houdt kan je hier echt alle kanten op. In de omgeving vind je bossen, heide en zandverstuivingen waar je mooie tochten kan maken. Maar ook kastelen en leuke dorpjes zijn in de buurt te vinden. Op het park vind je o.a. een overdekt zwembad en een leuk restaurant. Je kan verblijven in een van de chalets of kiezen voor een glampingtent. Maar wat je ook kiest, je bent voorzien van alle comfort en gemak voor een onvergetelijk verblijf.

Impressie van EuroParcs Utrechtse Heuvelrug in Maarn
© EuroParcs

Over EuroParcs Utrechtse Heuvelrug in Maarn

Op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug beleef je een heerlijke tijd. Omgeven door de mooie natuur kom je hier lekker tot rust. Als je zin hebt in een duik kan je terecht in het overdekte zwembad. Hier is het altijd lekker warm en vind je voor de kinderen allerlei leuke dingen om in het water mee te spelen. Ook vind je op het park leuke speeltuintjes waar de kinderen zich volop vermaken.

Een van de speeltuintjes op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug in Maarn
© EuroParcs

Voor een hapje en een drankje kan je terecht bij het restaurant op het park. Hier kan je ook maaltijden afhalen. Of koop iets bij de snackbar en geniet hiervan in je eigen huisje of op je terras. Voor de kleine boodschappen is er een minimarket en in Maarn zelf vind je een supermarkt. Kijk hier voor alle voorzieningen op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug.

In de omgeving

Hoewel er op het park genoeg is te doen kan je ook in de omgeving terecht voor leuke uitjes. Als je van wandelen en fietsen houdt kan je in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug alle kanten op. Van grasland tot zandverstuivingen en van bos tot heide, er is genoeg te ontdekken. Ook zijn er leuke dorpjes in de omgeving te vinden én leuke steden als Utrecht en Amersfoort.

Impressie van het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn
© EuroParcs

En wil je er een dagje op uit dan kan je elke dag wel een leuk uitstapje maken. Bezoek bijvoorbeeld een van de dierentuinen in de buurt zoals Ouwehands Dierenpark of Dierenpark Amersfoort. En ook het Spoorwegmuseum en het Nijntje Museum zijn een bezoekje waard. Voor alle leeftijden is er genoeg te zien. Hier vind je een voerzicht van leuke uitjes in de omgeving van EuroParcs Utrechtse Heuvelrug in Maarn.

Overnachten op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

Op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug vind je leuke accommodaties voor 4 tot 6 personen. Je kan kiezen voor een van de chalets of voor een luxe glampingtent op de camping. Zo ben je voorzien van alle gemak en comfort en geniet je van een heerlijke tijd. In je huisje heb je draadloos internet en ook je hond mag mee op vakantie. En ook in de glampingtent ontbreekt het je aan niets. Hier vind je aparte slaapkamers, een ruime woonruimte én je beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet.

Impressie van een chalet op EuroParcs Utrechtse Heuvelrug in Maarn
© EuroParcs

Vakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Lijkt een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug jou ook wel iets? Dan is dit vakantiepark misschien wel iets voor jou. Door de goede voorzieningen en de mooie ligging is het een uitstekende plek om het hart van Nederland te ontdekken. Je kan kiezen voor een chalet of glampingtent die voorzien is van alle luxe. Lees snel verder om alles over EuroParcs Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. En heb je iets moois gevonden dan boek je dit rechtstreeks bij de aanbieder.

Indruk van het restaurant op het vakantiepark in maarn
© EuroParcs

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs Utrechtse Heuvelrug? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Middenin de natuur
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Restaurant op het park
  • Op de Utrechtse Heuvelrug
  • Vlak bij Utrecht en Amersfoort

Adres EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

Laan van Laag Kanje 1
3951 KD Maarn

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Utrechtse Heuvelrug
Maarn (Utrecht)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark