Afbeelding bij vakantiepark Molke

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Molke

Vakantiepark Molke is een mooi gelegen park in Zuna. Het vakantiepark ligt aan het riviertje de Regge, op de grens van Salland en Twente. Je kan er kamperen met je eigen tent of caravan of je huurt een chalet of leuke bungalow. Mölke heeft van alles te bieden voor jong en oud en is dus een heerlijke bestemming in Overijssel. Bijvoorbeeld voor een weekendje weg of een lekker lange vakantie.

Voorzieningen Mölke

Op Vakantiepark Molke vind je tal van voorzieningen voor alle leeftijden. Het park ligt zoals gezegd aan de Regge, hier vind je een leuk strandje. En in de Regge kan je zelfs lekker zwemmen of varen, een fluisterboot is te huur op het park. En wil je een hengeltje uitwerpen? Dan is ook dat mogelijk op dit leuke vakantiepark.

Overdekt zwembad met peuterbad op Vakantiepark Mölke
© Vakantiepark Mölke

Als je liever binnen zwemt kan je terecht in het mooie overdekte zwembad. Voor de kleine kinderen is hier ook een peuterbadje te vinden. Daarnaast zijn er leuke speeltuinen – ook binnen – en een kinderboerderij op het park te vinden. Lekker eten doe je in het restaurant of je haalt wat in de snackbar. Bekijk hier alle voorzieningen op Vakantiepark Mölke.

Omgeving Zuna

Niet alleen op Vakantiepark Molke maar ook in de omgeving van Zuna is veel te doen. Je kan er natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen door de ongerepte natuur. De Sallandse Heuvelrug heeft ieder seizoen van alles te bieden. Fietsen hoef je trouwens niet zelf mee te nemen, deze kan je gewoon huren op het park. Bij je boeking krijg je een gratis boekje met fiets- en wandelroutes.

Maar er zijn nog veel meer leuke uitstapjes te maken. Zo zijn er veel leuke dorpjes en gezellige steden in de omgeving te vinden. En als je liever naar een attractiepark of de dierentuin gaat is ook dat mogelijk. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor jong en oud. Hier vind je een aantal leuke uitstapjes in de omgeving van Zuna.

Binnenspeeltuin van Vakantiepark Molke
© Vakantiepark Mölke

Accommodaties

Op Vakantiepark Molke vind je verschillende soorten accommodaties voor 2 tot 30 personen. Je kan kiezen uit luxe glamping accommodaties als een boomhut, safaritent of tiny house. Maar er zijn ook mooie kinder- en babybungalows voor jonge gezinnen te huur. En zit je liever in een gezellig chalet of mobile home dan kan ook dat. Bovendien is bij een aantal accommodaties je hond welkom.

Vakantie in Twente

Zoek je een leuk adres voor een vakantie in Twente? Dan is Vakantiepark Mölke misschien wel iets voor jou. We hebben alle informatie over dit park in Twente voor je verzameld. Niet alleen over de voorzieningen en accommodaties maar ook over de omgeving. Heb je een geschikte accommodatie op vakantiepark Molke gevonden dan boek je deze eenvoudig online.

Wil je ook naar Vakantiepark Molke? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark in Twente
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Leuke binnenspeeltuin
  • Strandje aan de rivier de Regge
  • Wandelen en fietsen in de omgeving

Adres Vakantiepark Molke

Molendijk 107
7466PD Zuna

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Molke
Zuna (Overijssel)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark