Afbeelding bij slagharen vakantiepark

Prijzen & beschikbaarheid

Slagharen vakantiepark

Slagharen is een attractiepark en vakantiepark en is te vinden in Overijssel. Op Slagharen kan je overnachten in huisjes tot 6 personen, hierbij krijg je toegang tot alle attracties op het park. Maar als gast kan je ook nog eens naar het zwembad op Slagharen. Het park heeft dus van alles te bieden voor jong en oud en je kan je hier dagen vermaken. Ook in de omgeving van het park is trouwens van alles te vinden. Zo kan je uitjes maken naar leuke steden in de buurt, of bezoek een museum of ga een dagje naar de dierentuin. Hier lees je alles over dit leuke familiepark in Overijssel. Wil je niet blijven overnachten dan kan je ook losse tickets kopen voor een dagje Slagharen.

Een snelle achtbaan is een van de ruim 30 attracties op Slagharen, kies voor een van de huisjes of losse tickets
© Slagharen

Over de attracties op Slagharen

Iedereen kent Slagharen natuurlijk als attractiepark. Voor jong en oud is hier van alles te beleven. Je kan er een ritje maken in een snelle achtbaan of een rondje draaien op de draaimolen. Maar je kan ook door de lucht zweven of een vrije val maken. Op het park vind je meer dan 30 attracties en er is voor elke leeftijd dan ook wel iets te vinden. Hier kan je kijken als je wil ontdekken wat er allemaal op het park is te doen.

Waterpark Aqua Mexicana

Op Slagharen vind je ook een groot waterpark waar je terecht kan voor uren waterpret. In het zwembad op Slagharen vind je maar liefst 10 leuke glijbanen. Bij elkaar hebben deze een lengte van wel 500 meter. Maar het waterpark heeft nog meer te bieden. Zo vind je er een groot subtropisch zwembad, waterspeeltuinen en twee sprayparken. Tussendoor kan je even tot rust komen in het bubbelbad. Of strijk neer op een terras of het strand met een hapje en een drankje.

In het waterpark Aqua Mexicana vind je 10 glijbanen met een totale lengte van 500 meter
© Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Als je van actie én zwemmen houdt zit je hier dus goed, en aan één dag heb je vast niet genoeg. Dan is het goed om te weten dat je bij Slagharen ook een vakantiepark vindt waar je kan overnachten in huisjes tot 6 personen. Als gast heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot alle attracties én tot het Waterpark Aqua Mexicana*. Na een dag vol actie en waterpret loop je zo naar je huisje om je weer op te laden voor de volgende dag.

Een van de huisjes op vakantiepark Slagharen: de Hacienda voor 6 personen
© Slagharen

* Bij een verblijf op de camping heb je wel gratis toegang tot de attracties maar niet tot Aqua Mexicana.

Huisjes op vakantiepark Slagharen

Je kan bij het vakantiepark Slagharen kiezen uit een aantal verschillende huisjes. Door de inrichting waan je je in het Wilde Westen en de kinderen zullen het hier geweldig vinden. Alle huisjes op Slagharen zijn dan ook op de kids gericht. In je huisje vind je alle comfort en gemak voor een fijn verblijf. Kies voor een overnachting in een leuke Hacienda in het park, of voor een luxe lodge als je wat meer comfort wenst. En zoek je nog meer avontuur dan kies je natuurlijk voor een verblijf in een echte wigwam. Hier kan je de huisjes op het park bekijken, er zit er vast wel een voor je bij.

Impressie van een van de luxere huisjes om te overnachten op Slagharen
© Slagharen

In de omgeving

Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Slagharen is er genoeg te doen. Leuk als je eens een dagje van het park af wil. Zo kan je een van de leuke steden in de buurt van Slagharen bezoeken. Ommen en Coevorden liggen bijvoorbeeld vlakbij, hier kan je lekker shoppen of een leuke wandeling maken. En bezoek je liever een museum? Dan kan je naar het monumentendorp Orvelte of het museum in Coevorden. En voor de kinderen is een bezoekje aan de dierentuin in Emmen of het vogelpark in Ruinen een aanrader. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Slagharen voor je op een rijtje gezet.

Impressie van het waterpark Aqua Mexicana
© Slagharen

Overnachten op Slagharen

Krijg je ook al in om een paar dagen naar Slagharen te gaan? Kijk dan snel naar de huisjes op het park of kies een plekje op de camping. En dankzij de leuke omgeving en natuurlijk de toegang tot alle attracties en het waterpark hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. We hebben alle informatie over vakantiepark Slagharen voor je verzameld, net als over de huisjes waar je kan overnachten. Kijk dus snel of er een leuke accommodatie voor je tussen staat. En heb je een leuk huisje op het park gevonden? Dan kan je deze meteen boeken bij de aanbieder, wel zo handig!

Ook vind je op het attractiepark een zweefmolen
© Slagharen

Slagharen tickets

Op Slagharen is er van alles te beleven, maar misschien heb je aan één dagje wel genoeg. Dan kan je ook losse tickets voor Slagharen kopen waarmee je één dag in alle attracties kan. Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana is hier niet bij inbegrepen. Op basis van beschikbaarheid kan je ter plaatse een kaartje voor Aqua Mexicana kopen bij de Guest Service op het park.

Wil je ook naar Slagharen vakantiepark? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Gratis toegang tot attractiepark
  • Waterpark Aqua Mexicana
  • Glij van 10 waterglijbanen
  • Waterspeeltuin Sunny Beach
  • Shows en entertainment

Adres Slagharen vakantiepark

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Slagharen vakantiepark
Slagharen (Overijssel)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark