Afbeelding bij ommerland

Prijzen & beschikbaarheid

Ommerland

Ommerland is een vakantiepark en camping en vind je in de bossen van Ommen. Er is op dit park in Overijssel van alles te doen voor jong en oud. Zo vind je er naast zwembaden ook een manege en leuke speeltuinen. In de omgeving kan je leuke uitjes maken naar steden als Ommen en Zwolle. En ga ook zeker eens met de kinderen naar attractiepark Slagharen dat je vlakbij vindt. Op het park vind je bungalows, chalets en lodges voor 4 tot 12 personen.

Impressie van de glijbaan in het zwembad van Ommerland
© Ommerland

Over Ommerland in Ommen

Ommerland is een leuke bestemming voor alle leeftijden. Door de vele voorzieningen op het park hoeft niemand zich hier te vervelen. Zo vind je er een leuk zwembad met een glijbaan en een waterpark voor de kleinere kinderen. En is het een dagje minder goed weer? Dan is er ook binnen nog een zwembad te vinden. Ook vind je op het park zowel binnen als buiten een leuke speeltuin. En in het hoogseizoen wordt er gezorgd voor animatie. Ommerland heeft ook een eigen manege waar je ook je eigen paard of pony mee naartoe kan nemen.

Impressie van het zwembad en waterspraypark op camping en vakantiepark Ommerland
© Ommerland

In de Ommer Oase kan je terecht voor een lekkere massage of een beautybehandeling. Voor een hapje kan je terecht bij de snackbar op het park. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het zwembad. Ook vind je een supermarkt op het park waar je de dagelijkse boodschappen kan halen. En natuurlijk kan je hier ook dagelijks terecht voor vers gebakken broodjes. Je ziet het, het ontbreekt je hier aan niets. Hier vind je een overzicht van alle voorzieningen bij Ommerland.

In de omgeving van Ommen

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Ommen is veel te zien en te doen. Vlakbij vind je de stad Ommen met leuke winkeltjes en gezellige restaurants en terrassen. En ook de plaatsen Zwolle en Almelo zijn vanaf het park prima te bereiken. In de bossen rondom het park kan je uren wandelen. Of maak eens een mooie fietstocht door het Vechtdal Overijssel. Ieder moment van het jaar geniet je hier van de mooie natuur.

Impressie van het klimparcours bij Ommerland in Ommen
© Ommerland

Ook als je een dagje uit wil is er rondom het park veel mogelijk. Voor de kinderen is een bezoekje aan attractiepark Slagharen een groot feest. En Plopsa Indoor in Coevorden zal ook zeker in de smaak vallen. Ook leuk is een bezoekje aan de dierentuin Wildlands in Emmen dat je meteen kan combineren met een bezoekje aan de stad. Of bezoek een van de leuke musea in de buurt. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Ommerland voor je op een rijtje gezet.

Overnachten op vakantiepark en camping Ommerland

Op Ommerland kan je kiezen voor een plekje op de camping of een huisje huren. De camping Ommerland is ruim opgezet en heeft mooie kampeervelden. De plekken zijn voorzien van stroom en inclusief gebruik van water. Ook vind je er mooie sanitairgebouwen waar je o.a. kan douchen of af kan wassen. Hier lees je meer over kamperen op de camping bij Ommerland.

Een indruk van enkele accommodaties op dit vakantiepark in Ommen
© Ommerland

Heb je liever wat meer luxe dan kan je kiezen voor een bungalow of een chalet. Deze zijn voorzien van alle comfort en geschikt voor 4 tot 12 personen. Ook je hond is welkom in een aantal accommodaties. En wil je wel kamperen maar niet je eigen tent meenemen? Dan zijn er mooi ingerichte lodges waar je alles vindt wat je nodig hebt. Zo wordt kamperen echt glamping en ben je voorzien van alle comfort.

Vakantie in Ommen

Krijg je ook al zin in een leuke vakantie in Ommen? Dan is camping en vakantiepark Ommerland vast wel iets voor jou. Door de vele voorzieningen en de mooie ligging is het hier genieten voor jong en oud. Of je nu wilt kamperen of liever in een chalet of bungalow verblijft, er is altijd wel iets te vinden. We hebben alle informatie over Ommerland in Ommen al voor je verzameld. Kijk alles rustig door en kies een leuke bungalow of chalet of een plekje op de camping. En heb je een geschikt verblijf gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder, wel zo makkelijk!

Een impressie van de speeltuin op vakantiepark en camping Ommerland in Ommen
© Ommerland

Wil je ook naar Ommerland? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Zwembaden, glijbanen en waterspraypark
  • Manege, ponyrijden en paardenvakantie
  • Klimmen, paintballen, e-choppers en meer
  • Kamperen, bungalows en chalets
  • Vakantiepark in de bossen bij Ommen

Adres Ommerland

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Ommerland
Ommen (Overijssel)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark