Afbeelding bij de Lindenberg

Prijzen & beschikbaarheid

De Lindenberg

De Lindenberg in Holten is een vakantiepark dat je midden in de natuur kan vinden. Het park ligt vlak bij natuurgebied de Holterberg. Als je van wandelen en fietsen houdt kan je hier mooie tochten maken. Maar dit rustige park in Overijssel heeft veel meer te bieden. Zo vind je buiten een verwarmd zwembad en een leuke speeltuin. En ook is er een leuk restaurant op het park te vinden.

Impressie van de speeltuin op vakantiepark De Lindenberg in Holten
© De Lindenberg

Niet alleen op het park, ook in de omgeving van De Lindenberg kan je van alles doen. Je kan naar leuke plaatsen als Deventer en Zutphen of een van de andere uitjes in de buurt doen. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Op het park kan je kiezen voor een vakantiehuis voor 2 tot 8 personen. In totaal vind je 60 huisjes op het park. Door het rustige karakter van De Lindenberg zullen zowel jonge gezinnen als actieve senioren zich hier thuis voelen.

Over vakantiepark De Lindenberg

De Lindenberg in Holten is een kleinschalig vakantiepark. Omdat het park toch ruim is opgezet heb je hier veel privacy en zit je midden in de natuur. Houd je van rust en natuur dan zit je hier dus goed. Daarom is dit park erg in trek bij jonge gezinnen die er even lekker tussenuit willen. Maar ook actieve senioren komen hier graag. Op het park vind je dan ook voorzieningen voor jong en oud.

Zoals je al kon lezen vind je op het park een verwarmd buitenbad. Van mei tot half september kan je hier terecht voor een lekkere duik. Voor de kleinere kinderen is er een apart peuterbad. Ook kunnen ze op het park lekker spelen. De Lindenberg heeft een leuke speeltuin, en als het wat minder goed weer is kan ook binnen worden gespeeld. Verder vind op het park een jeu de boules baan, kan je een potje tennis spelen en is er in het hoogseizoen animatie.

Impressie van het restaurant met terras
© De Lindenberg

Voor een hapje en een drankje kan je terecht in Huiskamer de Borkeld. Hier vind je ook een deels overdekt terras zodat je ook lekker buiten kan zitten. Ook vind je in de directe omgeving van vakantiepark De Lindenberg een aantal leuke restaurants. In het centrum van Holten vind je ook een aantal supermarkten waar je terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Verse broodjes haal je elke dag bij de receptie.

In de omgeving van Holten

Niet alleen op het park is van alles te vinden. Ook in de buurt van De Lindenberg en Holten is er genoeg te doen. Als je van leuke plaatsjes houdt kan je naar Deventer, Zutphen of een van de andere leuke plaatsen in de buurt. Hier kan je niet alleen een leuke wandeling door het oude centrum maken maar ook lekker shoppen. En daarna strijk je nog even neer op een gezellig terras of ga je ergens een hapje eten.

Impressie van de omgeving van vakantiepark De Lindenberg in Overijssel
© De Lindenberg

Maak je liever een ander uitje? Ook dan is er in de buurt van vakantiepark De Lindenberg van alles te doen. Zo kan je een dagje naar Hellendoorn of zelfs over de grens naar Movie Park Germany. Iets dichterbij vind je Natuurmuseum Holterberg, leuke musea en nog veel meer voor alle leeftijden. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Holten voor je op een rijtje gezet. Daar is vast wel een leuk uitje tussen te vinden. Maar je kan ook de fiets pakken en zelf de omgeving verkennen!

Vakantiehuis op De Lindenberg

Op vakantiepark De Lindenberg is er altijd wel een geschikt vakantiehuis te vinden. Je vindt er in totaal 60 bungalows met lekker veel ruimte rondom. Elk vakantiehuis heeft namelijk een tuin van ten minste 400m² waar je midden in de natuur lekker tot rust komt. Je kan kiezen voor een vakantiehuis voor 2 personen voor een weekend samen. Of kies voor een vakantiehuis voor 8 personen als je er met een groter gezelschap tussenuit wil.

Impressie van een vakantiehuis met grote tuin
© De Lindenberg

Bij elk vakantiehuis heb je gratis toegang tot wifi. Verder zijn alle woningen voorzien van alle gemak en comfort. En wil je naar een vakantiehuis met je hond? Ook dan ben je hier van harte welkom. Hier vind je een selectie met accommodaties op De Lindenberg in Holten. En hier kan je alle vakantiehuizen op het park in Overijssel bekijken.

Op vakantie in Overijssel

Lijkt een vakantie in Overijssel je wel wat én houd je van rust en natuur? Dan is vakantiepark De Lindenberg in Holten wel iets voor jou. Het park is kleinschalig, biedt veel privacy en ligt midden in de natuur. De voorzieningen op het park en de leuke uitjes in de buurt zijn leuk voor jong en oud. Je kan kiezen voor een vakantiehuis tot wel 8 personen. We hebben alles over het park voor je op een rijtje gezet. Heb je een leuk huisje gevonden? Dan kan je deze direct bij de aanbieder boeken.

Impressie van het verwarmde buitenzwembad op De Lindenberg in Holten
© De Lindenberg

Wil je ook naar De Lindenberg? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Vrijstaand vakantiehuis met veel privacy
  • Verwarmd buitenbad en speeltuinen
  • Leuk voor jonge gezinnen en senioren
  • Mooie natuur in de directe omgeving
  • Gezellige brasserie op het vakantiepark

Adres De Lindenberg

Borkeldsweg 57
7451 TA Holten

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

De Lindenberg
Holten (Overijssel)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark