Afbeelding bij euroParcs Resort De Rijp

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs Resort De Rijp

EuroParcs Resort De Rijp is te vinden in de polders van Noord-Holland. Het park ligt in een mooie omgeving waar echt van alles te doen is. Zo kan je er wandelen en fietsen maar ook veel uitstapjes maken. Steden als Amsterdam en Alkmaar liggen in de buurt van het resort. Allebei een leuke bestemming als je een dagje op pad wil of eens lekker wil shoppen.

Verhuur van fluisterboten op EuroParcs Resort De Rijp
© EuroParcs

Maar ook als je van water houdt zit je hier goed. Zo kan je op EuroParcs Resort De Rijp een hengeltje uitgooien of een boot huren. En voor de kinderen is er zowel binnen als buiten een leuke speeltuin te vinden. Ook kan je een duik nemen in het overdekte zwembad. Kortom, dit vakantiepark in Noord-Holland is een fijne bestemming voor jong en oud.

Over EuroParcs Resort De Rijp

Of je nu komt voor de rust, de natuur of om te genieten op het water. Op dit mooie vakantiepark in West-Graftdijk kan je heerlijk ontspannen. Het resort is mooi gelegen in het polderlandschap en omgeven door water. Je kan hier echt alle kanten op en zit zo aan de kust, bij het IJsselmeer of in een leuke stad. Maar ook op het resort zelf vind je alles wat je nodig hebt.

Impressie van het buitenzwembad op het resort
© EuroParcs

Zo is er een gezellig restaurant waar je een lekker hapje kan eten. En eet je liever in je eigen vakantiehuis dan haal je een lekkere maaltijd bij Taste & More. Ook zijn er twee leuke zwembaden op EuroParcs Resort De Rijp te vinden. Zowel buiten als binnen kan je zwemmen. En voor de kinderen zijn er bovendien leuke speeltuinen, ook hier kan je kiezen voor binnen of buiten. Hier vind je een overzicht van de voorzieningen op het park.

In de omgeving

Zoals je al kon lezen is er ook in de omgeving van EuroParcs Resort De Rijp van alles te doen. Het mooie landschap is goed te verkennen met een mooie wandeling of fietstocht. En heb je geen fiets bij je dan huur je deze gewoon op het park. Of kies voor een stoere E-chopper om te touren. En verken je de omgeving liever vanaf het water dan kan je een fluisterboot huren.

Het strand op EuroParcs Resort De Rijp
© EuroParcs

Iets verder weg vind je nog veel meer leuke uitstapjes. Ga naar het IJsselmeer of bezoek de Noord-Hollandse kust. Of ga eens naar karakteristieke dorpen en steden als Amsterdam, Alkmaar en Volendam. Met de auto ben je er al binnen een half uurtje. Hier vind je nog veel meer leuke uitstapjes in de omgeving van EuroParcs Resort De Rijp.

Vakantiehuizen op EuroParcs Resort De Rijp

Op EuroParcs Resort De Rijp vind je vakantiehuizen voor 4 tot 14 personen waar je helemaal tot rust komt. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en comfortabel ingericht. In veel van de accommodaties is je hond welkom maar er zijn ook huisdiervrije woningen op het park te vinden.

Impressie van de accommodaties op het vakantiepark
© EuroParcs

Kies voor een mooie villa aan het water of een luxe ingericht chalet. En ga je liever kamperen? Dan kan je terecht in de luxe glampingtenten voor 4 of 6 personen. Deze zijn voorzien van alle gemakken waardoor kamperen wel héél comfortabel wordt. Na een heerlijke dag in het polderlandschap kom je hier lekker tot rust, omgeven door water en groen.

Vakantie in Noord-Holland

Ben je ook wel toe aan zo’n veelzijdige vakantie in Noord-Holland? Dan is EuroParcs Resort De Rijp misschien wel iets voor jou. Je kan letterlijk alle kanten op waarna je in je luxe vakantiewoning lekker tot rust komt. Of je nu wilt fietsen, wandelen of varen of juist lekker wil ontspannen bij het zwembad. Heb je een geschikte vakantiewoning, chalet of een glampingtent gevonden? Dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij de aanbieder van het resort. Zo ben je verzekerd van een heerlijke plek voor een weekend weg of een lange vakantie in Noord-Holland.

Impressie van EuroParcs Resort De Rijp
© EuroParcs

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs Resort De Rijp? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Waterrijk vakantiepark in Noord-Holland
  • Half uurtje van het IJsselmeer en de kust
  • Luxe vakantiehuizen voor 4 tot 14 personen
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Wandelen en fietsen door de polders

Adres EuroParcs Resort De Rijp

Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West-Graftdijk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Resort De Rijp
West-Graftdijk (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark