Afbeelding bij bungalowpark Campanula

Prijzen & beschikbaarheid

Bungalowpark Campanula

Bungalowpark Campanula vind je in Sint Maartenszee, op slechts 10 minuten fietsen van het strand en de zee. Op het park vind je o.a. een overdekt zwembad en leuke speeltuinen voor de kinderen. Maar ook in de omgeving van dit park bij het strand is er van alles te doen. Je kan veel leuke uitjes maken of gezellig een dagje naar Alkmaar of Hoorn. Op dit bungalowpark in Sint Maartenszee vind je bungalows voor 4 tot 11 personen.

Impressie van het zwembad op bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee
© Bungalowpark Campanula

Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee

Dit park in Noord-Holland is een leuke bestemming voor een strandvakantie in eigen land. Op het park is van alles te vinden voor jong en oud. Zo kan je er terecht in het overdekte zwembad voor een duik in het warme water. En voor de allerkleinsten is er een apart kinderbad en een peuterbadje. De kinderen zullen zich ook zeker vermaken in de leuke speeltuinen op het park. En voor een lekker drankje en een snack kan je terecht bij het gezellige terras. Hier lees je meer over de voorzieningen op bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee.

Impressie van een van de speeltuinen op bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee
© Bungalowpark Campanula

In de omgeving van bungalowpark Campanula

Niet alleen op bungalowpark Campanula maar ook in de omgeving van Sint Maartenszee is van alles te beleven. Als het lekker weer is fiets je zo naar het strand en door de mooie duinen. Fietsen kan je huren op het park en hoef je niet zelf mee te nemen. En als je er een dagje op uit wil biedt de omgeving van Sint Maartenszee veel leuke uitjes. Ga een dagje naar de dierentuin of bezoek het zeeaquarium in Bergen aan Zee. En wil je een dagje winkelen dan zijn de steden Alkmaar en Hoorn zeker aan te raden. Hier vind je een aantal leuke uitjes in de omgeving van het bungalowpark in Sint Maartenzee.

Impressie van het zwembad op het bungalowpark in Noord-Holland
© Bungalowpark Campanula

Bungalows bij het strand

Op bungalowpark Campanula vind je bungalows voor 4 tot 11 personen. Deze zijn allemaal mooi gelegen en bieden veel privacy en ruimte. In je bungalow ben je voorzien van alle gemakken en comfort. En in een aantal bungalows is ook je hond van harte welkom. Na een dag op het strand of in de provincie kom je op je eigen terras weer helemaal tot rust. En door het vele groen rondom je bungalow is het hier elke dag weer genieten.

Impressie van een van de accommodaties op bungalowpark Campanula
© Bungalowpark Campanula

Strandvakantie in Noord-Holland

Lijkt een strandvakantie in Noord-Holland jou ook wel wat en zoek je een niet al te groot vakantiepark? Dan is bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee misschien wel iets voor jou. Je zit zo bij het strand maar kan ook veel leuke uitjes maken. En ook op het park is er van alles te doen voor jong en oud. We hebben alle informatie over dit park in Sint Maartenszee voor je op een rijtje gezet. Dus kijk snel verder om dit leuke vakantiepark te ontdekken. Heb je een mooie bungalow gevonden voor je strandvakantie in Nederland? Dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij de aanbieder.

Impressie van de minigolfbaan op het park in Sint Maartenszee
© Bungalowpark Campanula

Waarom naar dit park?

  • Op 10 minuten fietsen van het strand
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Finse sauna met Turks stoombad
  • Vlak bij Schoorl en Alkmaar
  • Voorzieningen voor jong en oud

Adres Bungalowpark Campanula

Belkmerweg 62
1753 KK Sint Maartenszee

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Bungalowpark Campanula
Sint Maartenszee (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark